Advertorial Zakelijk

Ontdek het inruileffect bij Toyota Van Ekris in Mijdrecht

Toyota staat voorop in de strijd tegen CO2-uitstoot, vooral dankzij het uitgebreide aanbod van hybride voertuigen. Recent onderzoek van JATO Dynamics BV (2023) bevestigt zelfs dat de hybride aandrijflijnen van Toyota zuiniger zijn dan het gemiddelde in hun segment. Inruilweken  Daarom nodigt Toyota van Ekris Mijdrecht je uit voor de inruilweken. Dit is hét moment om je huidige auto in te ruilen voor een Toyota. Je kunt rekenen op een aantrekkelijke inruilwaarde en bovendien blijf je besparen op brandstofkosten en uitstoot. Dit is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Tot wel 3.000 euro Gebruik de kentekencheck om te ontdekken welk Inruileffect op jou van toepassing is. Om je nog meer tegemoet te komen en een nog betere inruilwaarde te bieden, presenteert Toyota nu een inruilpremie op bijna alle nieuwe modellen. Deze premie kan oplopen tot wel 3.000 euro extra bovenop de huidige inruilwaarde. Benieuwd geworden? Bereken hier dan direct het inruileffect op een Toyota bij Van Ekris


Meer nieuws

Wonen vandaag 14:35

Deur weer op kier voor woningbouw Kronenburg; Amstelveen om tafel met minister

Amstelveen - De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Hugo de Jonge) heeft gemeente Amstelveen uitgenodigd om opnieuw om tafel te gaan om alsnog mogelijkheden voor de bouw van woningen in de wijk Kronenburg te bespreken. Amstelveen heeft de uitnodiging geaccepteerd. Beide partijen hopen dat de impasse die rond de grotendeels leegstaande en verouderde kantorenwijk - gelegen onder de aanvliegroute van Schiphol - is ontstaan kan worden doorbroken, maar de partijen liggen nog wel behoorlijk ver uiteen.

112 gisteren 19:44

Steekpartij aan Orion in Middenhoven

Amstelveen - Aan Orion in de wijk In Middenhoven in Amstelveen Zuid heeft maandagavond omstreek half 8 een steekpartij plaatsgevonden.  

Wonen gisteren 14:38

Scholen en zorginstellingen Amstelveen zien geen ruimte voor dienstwoningen op eigen terrein

Amstelveen - Zowel scholen als zorginstellingen in Amstelveen zien - door gebrek aan ruimte en financiële middelen - geen mogelijkheden om dienstwoningen voor personeel te realiseren op eigen terrein. De gemeenteraad had het College van B en W gevraagd die mogelijkheid te onderzoeken, omdat personeel moeilijk betaalbare huisvesting kan vinden en daardoor meer dan eens uit de gemeente vertrekt om elders dichtbij huis te kunnen werken.

Sport gisteren 13:46

Najaarseditie 11 Parkentocht van start

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit najaar de 11 Parkentocht. Van 3 oktober tot en met 7 november kun je elke dinsdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur starten met wandelingen vanaf 11 verschillende plekken in Amstelveen. Samen met andere wandelaars en professionele begeleiding kun je op een laagdrempelige en gezellige manier aan je vitaliteit werken.