Advertorial Zakelijk

Ontdek het inruileffect bij Toyota Van Ekris in Mijdrecht

Toyota staat voorop in de strijd tegen CO2-uitstoot, vooral dankzij het uitgebreide aanbod van hybride voertuigen. Recent onderzoek van JATO Dynamics BV (2023) bevestigt zelfs dat de hybride aandrijflijnen van Toyota zuiniger zijn dan het gemiddelde in hun segment. Inruilweken  Daarom nodigt Toyota van Ekris Mijdrecht je uit voor de inruilweken. Dit is hét moment om je huidige auto in te ruilen voor een Toyota. Je kunt rekenen op een aantrekkelijke inruilwaarde en bovendien blijf je besparen op brandstofkosten en uitstoot. Dit is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Tot wel 3.000 euro Gebruik de kentekencheck om te ontdekken welk Inruileffect op jou van toepassing is. Om je nog meer tegemoet te komen en een nog betere inruilwaarde te bieden, presenteert Toyota nu een inruilpremie op bijna alle nieuwe modellen. Deze premie kan oplopen tot wel 3.000 euro extra bovenop de huidige inruilwaarde. Benieuwd geworden? Bereken hier dan direct het inruileffect op een Toyota bij Van Ekris


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport gisteren 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.

Politiek gisteren 15:19

GLPvdA en VVD kruisen de degens in Europa Debat in P60 Amstelveen

Amstelveen - In het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni vindt er op zaterdag 1 juni 2024 een Europa Debat plaats in het Amstelveense poppodium P60 aan het Stadsplein: GL/PvdA en VVD kruisen de degens onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan. 

Amstelveen van voorheen 26 mei 2024 20:14

Amstelveen van voorheen (404)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 404 een oude foto uit 1977 van het begin van de aanleg van het Amstelveense raadhuis aan de Poel.