Ontdek je passie met de Sport & Cultuurkaart van Groupcard B.V. [Shutterstock, Robert Kneschke]
Advertorial Sport

Ontdek je passie met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Amstelveen - Het is belangrijk om op jonge leeftijd te ontdekken waar je talent of passie ligt. En daar speelt de Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCA) perfect op in. Voor een zeer voordelig maandtarief kunnen kinderen het hele jaar door diverse activiteiten op het gebied van sport en cultuur uitproberen.

‘Inmiddels hebben al zo’n 1.000 kinderen gebruik gemaakt van SCA’, legt oprichter John Keunen van GROUPCARD uit. ‘Wij merken dat na het afzwemmen gezocht wordt naar de interesses van de kinderen. Met dit lidmaatschap kunnen kinderen allerlei sporten en activiteiten uitproberen, zodat ze écht ontdekken wat ze leuk vinden en zich dan kunnen aansluiten bij een vereniging’, legt John uit.

‘Daarnaast zijn er ook genoeg kinderen en jongeren die voor langere tijd lid blijven, omdat ze het leuk vinden steeds nieuwe of andere activiteiten te beoefenen dan wat ze bij hun vereniging doen.’

Van poppentheater tot tennis

Het aanbod van de Sport & Cultuurkaart is zeer divers. Van jumpen tot judo en van basketbal tot dansen. En ook het culturele aanbod breidt zich steeds meer uit. Zo kun je kennismaken met de scouting, naar de kinderdisco en met een kleine eigen bijdrage (€2) genieten van elke voorstelling in het Amstelveens Poppentheater.

‘Tientallen lokale sport & cultuurorganisaties hebben zich al aangesloten bij dit initiatief en is nog steeds aan het toenemen. En dagelijks zijn er zo’n 5 tot 10 activiteiten te ontdekken voor kinderen van 4 tot 18 jaar.’

Hoe het werkt

Het afsluiten van een lidmaatschap is simpel. Je gaat naar de website sportencultuuramstelveen. nl en kiest voor de optie ‘hoe het werkt + aanvragen’. Daar krijg je de keuze tussen een KIDS (t/m 12 jaar, €10 p.m.) of TEENS (vanaf 13 jaar, €15 p.m.) lidmaatschap. De kaart is persoonsgebonden en wordt binnen enkele dagen thuisgestuurd. Verder zijn er geen verplichtingen en kan de kaart op ieder moment in het jaar worden aangevraagd en worden stopgezet.

‘De ervaring leert dat 70% van de deelnemende kinderen hun uiteindelijke passie in sport en cultuur hebben gevonden. En daar doen we het uiteindelijk voor!’ Kijk voor het volledige aanbod op www.sportencultuuramstelveen.nl

Informatie
Sport & Cultuurkaart Amstelveen
Witteweg 4A, Aalsmeer
Telefoon 088 53 87 021
info@sportencultuuramstelveen.nl
www.sportencultuuramstelveen.nl
 
[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 44]


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse in de omgeving van het busstation. De politie spreekt van een verdachte situatie in een bus, waarbij een passagier een verdacht pakketje bij zich zou hebben gehad. De bus is op Meander stopgezet en ontruimd.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.