Ontdek je passie met de Sport & Cultuurkaart van Groupcard B.V. [Shutterstock, Robert Kneschke]
Advertorial Sport

Ontdek je passie met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Amstelveen - Het is belangrijk om op jonge leeftijd te ontdekken waar je talent of passie ligt. En daar speelt de Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCA) perfect op in. Voor een zeer voordelig maandtarief kunnen kinderen het hele jaar door diverse activiteiten op het gebied van sport en cultuur uitproberen.

‘Inmiddels hebben al zo’n 1.000 kinderen gebruik gemaakt van SCA’, legt oprichter John Keunen van GROUPCARD uit. ‘Wij merken dat na het afzwemmen gezocht wordt naar de interesses van de kinderen. Met dit lidmaatschap kunnen kinderen allerlei sporten en activiteiten uitproberen, zodat ze écht ontdekken wat ze leuk vinden en zich dan kunnen aansluiten bij een vereniging’, legt John uit.

‘Daarnaast zijn er ook genoeg kinderen en jongeren die voor langere tijd lid blijven, omdat ze het leuk vinden steeds nieuwe of andere activiteiten te beoefenen dan wat ze bij hun vereniging doen.’

Van poppentheater tot tennis

Het aanbod van de Sport & Cultuurkaart is zeer divers. Van jumpen tot judo en van basketbal tot dansen. En ook het culturele aanbod breidt zich steeds meer uit. Zo kun je kennismaken met de scouting, naar de kinderdisco en met een kleine eigen bijdrage (€2) genieten van elke voorstelling in het Amstelveens Poppentheater.

‘Tientallen lokale sport & cultuurorganisaties hebben zich al aangesloten bij dit initiatief en is nog steeds aan het toenemen. En dagelijks zijn er zo’n 5 tot 10 activiteiten te ontdekken voor kinderen van 4 tot 18 jaar.’

Hoe het werkt

Het afsluiten van een lidmaatschap is simpel. Je gaat naar de website sportencultuuramstelveen. nl en kiest voor de optie ‘hoe het werkt + aanvragen’. Daar krijg je de keuze tussen een KIDS (t/m 12 jaar, €10 p.m.) of TEENS (vanaf 13 jaar, €15 p.m.) lidmaatschap. De kaart is persoonsgebonden en wordt binnen enkele dagen thuisgestuurd. Verder zijn er geen verplichtingen en kan de kaart op ieder moment in het jaar worden aangevraagd en worden stopgezet.

‘De ervaring leert dat 70% van de deelnemende kinderen hun uiteindelijke passie in sport en cultuur hebben gevonden. En daar doen we het uiteindelijk voor!’ Kijk voor het volledige aanbod op www.sportencultuuramstelveen.nl

Informatie
Sport & Cultuurkaart Amstelveen
Witteweg 4A, Aalsmeer
Telefoon 088 53 87 021
info@sportencultuuramstelveen.nl
www.sportencultuuramstelveen.nl
 
[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 44]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.

Kunst & Cultuur vandaag 08:50

Corona-crisis zet voortbestaan Platform C op het spel; extra injectie van 270.000 euro

Amstelveen - Door de coronamaatregelen is Platform C, het samenwerkingsverband tussen de Muziek en Dansschool, Volksuniversiteit Amstelland en de Kunstuitleen Amstelveen, financieel in nog zwaarder weer terechtgekomen. Om de continuïteit van de organisatie te waarborgen en het aanbod coronabestendig te maken, is het College van B en W bereid een garantiesubsidie te verstrekken van 270.000 euro.

Kunst & Cultuur gisteren 16:30

Schouwburg Amstelveen kan letterlijk het dak op

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen wil de start van het nieuwe culturele seizoen begin september op bijzondere wijze van start laten gaan met een uniek buitenevenement op het dak van de Schouwburg-parkeergarage in het Stadshart. De gemeente juicht het initiatief toe en heeft aangegeven het evenement financieel te steunen.

Evenementen & Activiteiten gisteren 15:37

Amsteldijk scoort met nieuw zaterdagavonduitje

Amstelveen – Golf Amsteldijk in Amstelveen heeft met een speciaal zaterdagavonduitje op het golfpark een behoorlijke hit te pakken, die nog het meest te vergelijken is met de sfeer van een avondje bowlen, maar dan in de buitenlucht.

Algemeen gisteren 10:54

Corona-coulance voor snelheidsmaniak Beneluxbaan: rijbewijs eerder terug

Amstelveen - Een man die dreigde zijn baan/inkomsten en koophuis kwijt te raken nadat zijn rijbewijs was ingevorderd na een extreme snelheidsovertreding bij wegwerkzaamheden op de Beneluxbaan in Amstelveen dit voorjaar, blijkt van de rechter zijn rijbewijs 3 maanden eerder te hebben teruggekregen.