Ontdek je passie met de Sport & Cultuurkaart van Groupcard B.V. [Shutterstock, Robert Kneschke]
Advertorial Sport

Ontdek je passie met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Amstelveen - Het is belangrijk om op jonge leeftijd te ontdekken waar je talent of passie ligt. En daar speelt de Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCA) perfect op in. Voor een zeer voordelig maandtarief kunnen kinderen het hele jaar door diverse activiteiten op het gebied van sport en cultuur uitproberen.

‘Inmiddels hebben al zo’n 1.000 kinderen gebruik gemaakt van SCA’, legt oprichter John Keunen van GROUPCARD uit. ‘Wij merken dat na het afzwemmen gezocht wordt naar de interesses van de kinderen. Met dit lidmaatschap kunnen kinderen allerlei sporten en activiteiten uitproberen, zodat ze écht ontdekken wat ze leuk vinden en zich dan kunnen aansluiten bij een vereniging’, legt John uit.

‘Daarnaast zijn er ook genoeg kinderen en jongeren die voor langere tijd lid blijven, omdat ze het leuk vinden steeds nieuwe of andere activiteiten te beoefenen dan wat ze bij hun vereniging doen.’

Van poppentheater tot tennis

Het aanbod van de Sport & Cultuurkaart is zeer divers. Van jumpen tot judo en van basketbal tot dansen. En ook het culturele aanbod breidt zich steeds meer uit. Zo kun je kennismaken met de scouting, naar de kinderdisco en met een kleine eigen bijdrage (€2) genieten van elke voorstelling in het Amstelveens Poppentheater.

‘Tientallen lokale sport & cultuurorganisaties hebben zich al aangesloten bij dit initiatief en is nog steeds aan het toenemen. En dagelijks zijn er zo’n 5 tot 10 activiteiten te ontdekken voor kinderen van 4 tot 18 jaar.’

Hoe het werkt

Het afsluiten van een lidmaatschap is simpel. Je gaat naar de website sportencultuuramstelveen. nl en kiest voor de optie ‘hoe het werkt + aanvragen’. Daar krijg je de keuze tussen een KIDS (t/m 12 jaar, €10 p.m.) of TEENS (vanaf 13 jaar, €15 p.m.) lidmaatschap. De kaart is persoonsgebonden en wordt binnen enkele dagen thuisgestuurd. Verder zijn er geen verplichtingen en kan de kaart op ieder moment in het jaar worden aangevraagd en worden stopgezet.

‘De ervaring leert dat 70% van de deelnemende kinderen hun uiteindelijke passie in sport en cultuur hebben gevonden. En daar doen we het uiteindelijk voor!’ Kijk voor het volledige aanbod op www.sportencultuuramstelveen.nl

Informatie
Sport & Cultuurkaart Amstelveen
Witteweg 4A, Aalsmeer
Telefoon 088 53 87 021
info@sportencultuuramstelveen.nl
www.sportencultuuramstelveen.nl
 
[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 44]


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 14:31

Trajectcontrole op N201 gaat definitief van start

Amstelveen - Het trajectcontrole-systeem op de provinciale weg N201 bij Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn wordt vanaf maandag 2 november 2020 actief. Hardrijders kunnen vanaf die datum automatisch rekenen op een boete via het Centraal Justitieel Incassobureau.

Politiek gisteren 13:59

‘Gezond en zonder armoede de crisis door’

Amstelveen - Als het aan GroenLinks ligt gaat Amstelveen (financieel) gezond en zonder armoede de coronacrisis door. De partij heeft daartoe in een notitie een serie aanbevelingen gedaan aan het College van B en W.

Amstelveen van voorheen 25 okt. 2020 19:46

Amstelveen van voorheen (218)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 218 een oude prentbriefkaart van de luchthaven waar Amstelveen in economische zin zoveel aan te danken heeft: Schiphol.