De Kapper

Ook Joyce van De Kapper mag zich Master of Color noemen

AMSTELVEEN - Het team van De Kapper is druk bezig om zich te specialiseren op het gebied van haar verven. Nadat medewerkster Samantha vorige maand al haar certificaat voor 'Master of Color' haalde, heeft nu ook Joyce de opleiding afgerond.

Eigenaar van de kapper Ad van Gorkom legde al eerder uit dat in 2017 het kleuren van het haar een grote trend werd. Klanten willen niet meer alleen maar hun grijze plukjes wegwerken en ook steeds meer mannen verven hun haren. De Kapper springt hier slim op in door het personeel op te leiden in samenwerking met haarproducten-specialist Goldwell.

Opleiding
Samen met Goldwell zette De Kapper een programma voor training en educatie op, waarbij haarstylisten worden opgeleid tot 'Master of Color'. In een traject van 11 maanden, dat voor een derde bestaat uit theorie en de rest praktijk, ontpoppen de kappers zich tot doorgewinterde specialisten op het gebied van het kleuren van haar.

Geslaagd
Na Samantha is nu dus ook Joyce met vlag en wimpel geslaagd en ontving hiervoor een certificaat. Beide dames kunnen je dan ook perfect helpen als je binnenkort eens een ander kleurtje in je haar wilt!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.