Ook toe aan een avondje vertier? Boek een diner-arrangement bij Grand Hotel Amstelveen

Amstelveen - Ook toe aan een avondje vertier? Grand Hotel Amstelveen biedt op 11, 12, 18 en 19 december 2020 een speciaal diner-arrangement aan met een overnachting in één van de unieke Junior Art Suites in combinatie met een 4-gangen diner met live entertainment én ontbijt voor 82,50 per persoon.  

De Junior Art Suites zijn ruime hotelkamers met ieder eigen kunstuitingen. De comfortabele kamers zijn uitgerust met een badkamer met ligbad een aparte douche.

In het weekend van 11/12 december staat het arrangement in het teken van muzikaal overnachten en in het weekend van 18/19 december is het thema magisch overnachten.

Bij beide arrangementen kan je na een uitgebreid 4-gangendiner van de chef en een nacht heerlijk en comfortabel geslapen te hebben, de volgende ochtend tussen 07.00 en 11.00 uur aanschuiven in het ontbijtrestaurant met live cooking buffet.

Kortom, veel vermaak voor 82,50 per persoon. Check de website van Grand Hotel Amstelveen voor meer informatie of reserveer direct op een van de beschikbare data het speciale diner-arrangement via reserveringen@grandhotelamstelveen.nl

11/12 december: Muzikaal overnachten (klik hier)
18/19 december: Magisch overnachten (klik hier)

Dit betreft een partner-bijdrage


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:00

Buurt op achterste benen na planpresentatie voormalige KwikFit-garage

Amstelveen - In de omgeving van het voormalige KwikFit-pand aan de Amsterdamseweg in de wijk Randwijck is grote onrust uitgebroken nadat een projectontwikkelaar plannen aan omwonenden heeft laten zien voor de bouw van een nieuw appartementencomplex. Bewoners zijn geschokt en geschrokken over het enorme bouwvolume.

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (37)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 37e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de A9.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:44

Amstelveen van voorheen (236)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 236 een foto van het Amstelveense Broersepark dat vroeger simpelweg het Wandelpark heette.