Ook voor buitenkeukens ben je bij Philippo Keukens aan het juiste adres

Amstelveen / Aalsmeer - Philippo Keukens aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer is al jaren dé plek als het gaat om binnenkeukens. Maar wist je dat ze sinds vorig jaar ook buitenkeukens verkopen? Met ruim 50 jaar ervaring weet de familie Philippo Keukens precies wat jij zoekt en kun je samen met hen de buitenkeuken van je dromen samenstellen. Zo kun je jouw buitenleven een luxe uitstraling geven en ook buiten culinair genieten.

Buiten koken

‘Tot voor kort was het een losse kamado (eivormige keramische barbecue, red.) of een grill op wieltjes die mensen in de tuin hadden. Tegenwoordig is men steeds meer bezig met koken en willen zij ook buiten een plek hebben waar ze culinair aan de slag kunnen’, begint Damiën, eigenaar van Philippo Keukens. ‘Er is dus steeds meer vraag naar buitenkeukens, maar het is ook vooral begonnen uit eigen interesse. Met Kerst barbecueën we altijd buiten, we wilden steeds vaker buiten koken. Bij Philippo weten we wat mensen zoeken en willen in een keuken. Waarom zouden we dat niet doorvoeren naar buiten?’

Life-Steel

‘Er zijn gewoon mensen die drie dagen per week buiten staan te koken. Deze mensen zoeken iets wat altijd buiten kan staan, en niet per definitie onder een overkapping’, vervolgt Damiën. ‘We zijn lang op zoek geweest naar de juiste leverancier die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarmee we konden samenwerken om duurzame buitenkeukens te produceren. Inmiddels kunnen we met trots vertellen dat we de exclusieve aanbieder zijn van Life-Steel.’

Philippo buitenKeukens 25.jpg

Samenstellen

De keukens van Life-Steel zijn modulair, dat wil zeggen dat je deze helemaal zelf kunt samenstellen. Zo kun je kiezen uit staal, kunststof of een combinatie hiervan, kun je gaan voor open of dichte kasten, verschillende soorten bladen die kras- en hittebestendig zijn, kiezen uit diverse handgreepkleuren, een koelkast, lades, wieltjes of stelpootjes, een rechte keuken of een hoekopstellin. Sinds kort zijn de buitenkeukens zelfs in RAL-kleur leverbaar. Van begin tot eind gaan ze bij Philippo Keukens met jouw droomkeuken aan de slag. Heb je zelf een kamado, dan krijg je een blad met uitsparing op maat waar je je eigen kamado in kunt zetten. Je kunt deze ook bij Philippo Keukens bestellen met de buitenkeuken, dan wordt het blad helemaal op maat gemaakt om de kamado heen. ‘Ook is het mogelijk om de keuken met pitten te leveren, zodat je geen barbecue hoeft te gebruiken en op gas of elektra kan koken. De buitenkeukens zijn opgebouwd uit 3mm verzinkt staal en dubbel gepoedercoat. Hierdoor zijn ze weersbestendig. De prijs-/kwaliteitverhouding is, ten opzichte wat er in de markt voor buiten koken verkrijgbaar is, veelbelovend. Dit horen we ook regelmatig van klanten, die uitgebreid marktonderzoek doen voordat ze tot aankoop overgaan.’

Ervaring

‘Echt alles is mogelijk, dat maakt dit ontzettend mooi. Doordat wij al jaren ervaring hebben met binnenkeukens en precies weten wat mensen nodig hebben qua ruimte en looproute in de keuken, kunnen we samen met de klant zorgen voor een buitenkeuken die aan alle wensen voldoet. Laat je inspireren in onze showroom, waar we verschillende buitenkeukens hebben staan en je het materiaal zelf kunt ervaren. Kom vandaag nog bij ons langs of maak een afspraak voor het samenstellen van jouw ideale buitenkeuken’, besluit Damiën.

Meer informatie vind je op de website van Philippo.

Philippo buitenKeukens 23.jpg


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:53

Nieuwe theatermakers nemen De Landing Uilenstede over tijdens zomer

Amstelveen - Theaterbroedplaats De Landing is een artistieke huiskamer voor zowel nieuwe makers als gevestigde artiesten. In aanloop naar de verbouwing die deze zomer plaatsvindt, geeft De Landing de sleutels tijdelijk uit handen aan jonge theatermakers om hun nieuwe voorstelling een kickstart te kunnen geven.

Algemeen vandaag 09:50

Gratis zwemmen met Amstelveenpas

Amstelveen - Houders van de Amstelveenpas kunnen ook deze zomervakantie weer gratis zwemmen bij zwembad De Meerkamp. “Vorig jaar was de actie een succes, het is fijn dat we het dit jaar opnieuw kunnen aanbieden”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen. 

Algemeen vandaag 09:00

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL): veiligheid op 1

Amstelveen / Schiphol - Het deed behoorlijk wat stof opwaaien toen bekend werd dat inwoners van Amstelveen deze zomer extra hinder van vliegverkeer kunnen verwachten omdat er werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Zwanenburgbaan op luchthaven Schiphol. AmstelveenZ ging op bezoek bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en sprak met Edward Schaap, als manager verantwoordelijk voor de vernieuwing van het landingssysteem. 'We vragen omwonenden om begrip voor deze vervanging,’ zegt Schaap.

112 vandaag 07:44

Gewonde en veel schade na flink ongeval Bovenkerkerweg

Amstelveen - Op de Bovenkerkerweg tussen Amstelveen en Uithoorn is in de nacht van donderdag op vrijdag een flink ongeval gebeurd. Een fietser werd met hoge snelheid geschept door een bestelbusje. De fietser raakte gewond.

Algemeen gisteren 15:16

Eerste evaluatie van wekelijkse markt in het Oude Dorp positief

Amstelveen - Sinds 5 juni staat er op woensdag een wekelijkse markt op het plein in het Oude Dorp, als proef, tot het eind van het jaar. De Dorpsmarkt richt zich op producten voor de dagelijkse levensbehoefte, zoals groenten, fruit, brood, kaas, vis, aangevuld met planten, loempia’s en olijven & tapenades. De eerste evaluatie is positief: de huidige zeven markt-ondernemers zijn tevreden en via social media en vanuit ondernemers in het dorp wordt positief gereageerd op het initiatief.