‘Ook Voor Jou Club’ wil Amstelveners uit isolement halen

Amstelveen – De ‘Ook Voor Jou Club’ helpt Amstelveners uit hun isolement te halen door ongedwongen bijeenkomsten te organiseren. Onder de noemer ‘De zomer...is ook voor jou!’ wordt vanmiddag (donderdag 18 juli 2019) een middag gehouden in ontmoetingscentrum De Meent in Middenhoven.

De Ook voor jou Club nodigt Amstelveners uit die behoefte hebben aan leuk contact, bijvoorbeeld omdat ze chronisch ziek zijn, een beperking hebben of langdurig werkloos zijn. Tussen 13.30 en 15.30 uur is iedereen welkom in De Meent. De Ook Voor Jou Club hanteert het principe  ‘niks hoeft, alles mag’.

Het doel van de club is mensen samenbrengen, ervaringen delen, elkaar helpen en door creatieve activiteiten zingeving bieden. ‘Of je nu gezellig koffie wilt doen of je zou je willen inzetten als vrijwilliger, het is allemaal mogelijk’, meldt de organisatie.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).