‘Ook Voor Jou Club’ wil Amstelveners uit isolement halen

Amstelveen – De ‘Ook Voor Jou Club’ helpt Amstelveners uit hun isolement te halen door ongedwongen bijeenkomsten te organiseren. Onder de noemer ‘De zomer...is ook voor jou!’ wordt vanmiddag (donderdag 18 juli 2019) een middag gehouden in ontmoetingscentrum De Meent in Middenhoven.

De Ook voor jou Club nodigt Amstelveners uit die behoefte hebben aan leuk contact, bijvoorbeeld omdat ze chronisch ziek zijn, een beperking hebben of langdurig werkloos zijn. Tussen 13.30 en 15.30 uur is iedereen welkom in De Meent. De Ook Voor Jou Club hanteert het principe  ‘niks hoeft, alles mag’.

Het doel van de club is mensen samenbrengen, ervaringen delen, elkaar helpen en door creatieve activiteiten zingeving bieden. ‘Of je nu gezellig koffie wilt doen of je zou je willen inzetten als vrijwilliger, het is allemaal mogelijk’, meldt de organisatie.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.