Pixaby

Op je blote voeten door het bos

Amstelveen - Een wandeling maken in het Amsterdamse Bos mag aanstaande zondag op bloten voeten! De start is om 12.00, 13.30 of 15.00 uur vanaf de Boswinkel. De wandeling is bedoeld voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar en hun ouders/ begeleiders.

De deelnemers worden uitgedaagd hun eigen blote voetenpad te maken. Met takken, met modder, op het gras, met beukennootjes. Uit met die schoenen en sokken! Dit alles onder leiding van 'Natuur is een Feest'. 

Meer informatie

Deelname aan het bloten voetenpad kost 5 euro voor kindderen en 2,50 euro voor volwassenen. De wandeling duurt een uur. Reserveren kan via het telefoonnummer 020-5456100 of via boswinkel@amsterdam.nl.

Meer informatie is ook te verkrijgen via de website.

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?

Corona Amstelveen 7 aug. 2020 17:54

Positief getest op COVID-19? Zelf je netwerk inlichten

Amstelveen – De GGD in regio Amsterdam, waar Amstelveen onder valt, gaat niet langer alle contacten van met COVID-19 besmette personen nabellen. Positief geteste Amstelveners moeten voorlopig zelf hun contacten gaan waarschuwen.

Algemeen 7 aug. 2020 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.