Pixabay.com

Op zoek naar een nieuwe baan in de buurt? Huismeester gezocht [JobZ]

Amstelveen - Zoek jij een leuke, nieuwe baan in de buurt? Fazantenbos B.V., gevestigd in Amstelveen en gespecialiseerd in beheer en administratie van woningen en kantoorpanden, is voor één van haar kantoorgebouwen op zoek naar een representatieve Huismeester/Conciërge.

Als huismeester fungeer je als aanspreekpunt voor zowel huurders, bezoekers en leveranciers. Fazantenbos B.V. zoekt een persoon die representatief is en oplossing gericht kan denken en handelen. Meer weten over deze vacature?
Bekijk snel de vacature voor Huismeester/Conciërge op AmstelveenZ JobZ. 

Over AmstelveenZ JobZ

AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al een flink aantal mensen heeft via JobZ direct of indirect een nieuwe baan dicht in de buurt gevonden! Wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod. Je hebt de mogelijkheid direct te solliciteren.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:21

Nieuw seizoen Bovenkerkse bussluis-soap van start: alles moet opnieuw

Amstelveen - Een geheel nieuw seizoen in de langdurige bussluis-soap in Bovenkerk is van start gegaan. Inmiddels ligt de bussluis ter hoogte van de Urbanuskerk er al een jaar, maar heeft de rechter het verkeersbesluit dat leidde tot de aanleg van de sluis vernietigd en moet alles opnieuw. Gisteren gingen de hoofdrolspelers (gemeente en omwonenden) voor het eerst na de uitspraak van de rechter weer met elkaar om tafel om te praten over de toekomst van de bussluis.

Verkeer & Vervoer vandaag 12:28

Aantal elektrische auto’s in Amstelveen stijgt hard

Amstelveen - Het aantal elektrische auto’s in Amstelveen (zonder verbrandingsmotor) is afgelopen jaar hard omhoog geschoten. Tussen september 2021 en september 2022 is het aantal elektrische auto’s met liefst 96,5 procent toegenomen. Daarmee behoort Amstelveen tot de gemeenten waar het elektrische wagenpark in een jaar tijd het snelst is gegroeid.

Algemeen vandaag 11:26

Verdachte situatie op Schiphol

Regio - De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagochtend een deel van Schiphol Plaza afgezet vanwege een verdachte situatie. 

Algemeen vandaag 09:03

Gevaarlijke situatie overstekende leerlingen Kazernepad aangepakt

Amstelveen - Op het Kazernepad tussen het Oude Dorp en de Molenweg plaatst de gemeente Amstelveen binnenkort drempels om de oversteeksituatie voor schoolgaande kinderen veiliger te maken. Deze beslissing is gemaakt na een petitie die gestart is onder ouders van de naastgelegen basisschool.