Pixabay.com

Op zoek naar een nieuwe baan in de buurt? Huismeester gezocht [JobZ]

Amstelveen - Zoek jij een leuke, nieuwe baan in de buurt? Fazantenbos B.V., gevestigd in Amstelveen en gespecialiseerd in beheer en administratie van woningen en kantoorpanden, is voor één van haar kantoorgebouwen op zoek naar een representatieve Huismeester/Conciërge.

Als huismeester fungeer je als aanspreekpunt voor zowel huurders, bezoekers en leveranciers. Fazantenbos B.V. zoekt een persoon die representatief is en oplossing gericht kan denken en handelen. Meer weten over deze vacature?
Bekijk snel de vacature voor Huismeester/Conciërge op AmstelveenZ JobZ. 

Over AmstelveenZ JobZ

AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al een flink aantal mensen heeft via JobZ direct of indirect een nieuwe baan dicht in de buurt gevonden! Wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod. Je hebt de mogelijkheid direct te solliciteren.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen 8 aug. 2022 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.