Pixabay.com

Op zoek naar een nieuwe baan in de buurt? Huismeester gezocht [JobZ]

Amstelveen - Zoek jij een leuke, nieuwe baan in de buurt? Fazantenbos B.V., gevestigd in Amstelveen en gespecialiseerd in beheer en administratie van woningen en kantoorpanden, is voor één van haar kantoorgebouwen op zoek naar een representatieve Huismeester/Conciërge.

Als huismeester fungeer je als aanspreekpunt voor zowel huurders, bezoekers en leveranciers. Fazantenbos B.V. zoekt een persoon die representatief is en oplossing gericht kan denken en handelen. Meer weten over deze vacature?
Bekijk snel de vacature voor Huismeester/Conciërge op AmstelveenZ JobZ. 

Over AmstelveenZ JobZ

AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al een flink aantal mensen heeft via JobZ direct of indirect een nieuwe baan dicht in de buurt gevonden! Wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod. Je hebt de mogelijkheid direct te solliciteren.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:53

N522 (Ouderkerk-Amstelveen) aantal dagen dicht voor doorgaand verkeer

Amstelveen - De provinciale weg N522 (tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost) wordt tussen woensdagavond 7 juni en maandagochtend 12 juni afgesloten voor doorgaand verkeer, wegens werkzaamheden aan de nieuwe brugverbinding over de rivier De Amstel.

Algemeen gisteren 19:00

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Algemeen gisteren 13:37

Amstelveen in top 5 slimste gemeenten van Nederland

Amstelveen - Net als op talloze onderzoekslijstjes, scoort Amstelveen weer eens hoog in een nieuw onderzoek.  Amstelveen zou op basis van een nationale intelligentie-index namelijk tot de Top 5 van gemeenten van Nederland behoren waar de slimste mensen wonen.