Inge Saraswati [Eigen foto]
Advertorial Zakelijk

Open dagen bij nieuw centrum Inge Saraswati

Aalsmeer – Inge Saraswati houdt op donderdag 9 en zondag 12 september 2021 van 10.00 tot 17.00 uur open dagen in haar nieuwe Centrum voor universele wijsheid en levensgeluk aan de Hornweg 177 in Aalsmeer.

Inge Saraswati is al 25 jaar in Aalsmeer gevestigd en opende eind augustus haar nieuwe centrum aan de Hornweg 177 in Aalsmeer na een grondige verbouwing. De officiële opening werd in verband met corona voor een select gezelschap gehouden. Schrijver Geert Kimpen presenteerde daar de herziene hardcover-uitgave  van Inge Saraswati’s boek ‘De Onthulling, het mysterie dat leven heet.’

500m2 groot

Het nieuwe centrum is 500 vierkante meter groot en gesitueerd op eigen terrein. Het centrum bestaat uit diverse ruimtes, met wachtkamer en kleedruimtes. Diverse muren zijn voorzien van inspirerende quotes en ook is er speciale kamer waar een schilderij hangt getiteld ‘De Godin en de drie meesters.’ Inge Saraswati geeft in deze ruimte in kleine groepjes of 1-op1 healingsessies. Ze maakte het schilderij zelf en besteedde ieder vrij uur eraan. Diverse leerlingen hebben aangeven door het schilderij geraakt te worden.

Stilte-tempel

In het centrum is ook een zogenoemde stilte-tempel met een wandschildering van 12,5 meter breed, gemaakt door illustrator Gerda Kunkel-Bakker en uitgevoerd door wandschilderes Susan Mertens. De wandschildering toont een modern godenpaar die de innerlijke wijsheden van yoga voorstellen en is voorzien van diverse Indiase symbolen.

Informatie open dagen

Opgeven voor de open dagen is niet noodzakelijk maar wordt wel op prijs gesteld. Parkeren kan bij de naastgelegen sporthal De Bloemhof. Meer informatie is te verkrijgen via de vernieuwde website www.ingesaraswati.com of stuur een e-mail naar info@ingesaraswati.com. Het nieuwe centrum biedt ook mogelijkheden om ruimtes te verhuren.
(Adv)


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 21:34

Amstelveen van voorheen (311)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 311, precies 6 jaar na de start van deze rubriek, een ansichtkaart van een plek die altijd veel positieve herinneringen oproept bij Amstelveners: Plein 60.