Het nieuwe Hudson's Bay gezien vanaf de Meander (Gemeente Amstelveen)

'Opening Hudson's Bay Amstelveen uitgesteld naar voorjaar 2019'

AMSTELVEEN - De opening van warenhuis Hudson's Bay in Stadshart Amstelveen is uitgesteld naar het voorjaar van 2019. Dat meldt het Algemeen Dagblad in een interview met de directeur van de warenhuisketen in Nederland en België.

Het nieuwe warenhuis zou aanvankelijk in september 2018 openen. Momenteel wordt het oude V&D-pand in Amstelveen volledig verbouwd voor de komst van Hudson's Bay.

De bouw ligt vooralsnog op schema; het gebouw zal volgens de planning al over enkele weken worden opgeleverd door de bouwer. Het AD meldt dat Hudson's Bay niet verder uitbreidt in Nederland zoals aanvankelijk de bedoeling was, maar dus nog wel in Amstelveen opent. Eerdere berichten dat Hudson's Bay zich volledig zou terugtrekken uit Europa kloppen niet.

Lees hier het AD-artikel.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.