Jaap Maars

Opening van Slagerij Sam Ridder op donderdag 11 juli

Amstelveen - Slagerij Sam Ridder aan de Van der Hooplaan is per 1 juli overgenomen door Sam Ridder, een telg uit een bekende en gerespecteerde slagersfamilie. De winkel is momenteel gesloten voor een verbouwing en zal haar deuren openen op donderdag 11 juli.

Aanvankelijk zou de slagerij op dinsdag 9 juli weer open gaan, maar de verbouwing neemt iets meer tijd in beslag.

Ridder staat bekend om het brede en kwalitatieve assortiment. ‘Naast een traditionele slagerij bieden wij een groot aanbod aan kwaliteitsvlees, ambachtelijke vleeswaren, soepen, huisgemaakte maaltijden en smakelijk vers belegde broodjes. We verwelkomen u graag vanaf donderdag in de vernieuwde winkel aan de Van der Hooplaan!’


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.