Stadshart Amstelveen

Opening vernieuwde horecazaken Stadsplein

Amstelveen – Op het Stadsplein in Amstelveen worden donderdag 13 september om 16.00 uur officieel de vernieuwde horeca-serres en terrassen geopend. Naast het reeds bekende BLVD, worden twee nieuwe horeca-formules verwelkomd: ‘Saigon Caphe’ en ‘Zorgeloos’. 

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwe serres en terrassen op het Stadsplein. Drie horecagelegenheden naast elkaar hebben een uitbreiding in de vorm van 'serres' gekregen en een vernieuwd terras. BLVD is al enige tijd open.

Drankjes, hapjes, live-acts

Op 13 september worden de serres en terrassen feestelijk geopend met live acts, drankjes en hapjes van de drie restaurants. Loco-burgemeester Herbert Raat en de eigenaar Unibail-Rodamco-Westfield verrichten de openingshandeling.

Welkom

Amstelveners en bezoekers van het Stadshart zijn van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen, zo meldt Stadshart Amstelveen op Facebook.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.