Davey Photography, Davey Baas
112

Opnieuw auto klem op bussluis

Amstelveen - De bestuurder van een kleine personenwagen heeft zich vanmorgen vastgereden op de bussluis bij de Olympiadelaan in Amstelveen.

Bij de bewuste bussluis gaat het vaker mis; de afgelopen jaren raakten al meerdere auto's total loss danwel zwaar bechadigd doordat automobilisten de poging waagden (zie onder andere hier en hier).

Het ongeval gebeurde vanmorgen rond 8 uur. Naast politie kwam ook een ambulance kwam ter plaatse, omdat de impact van de crash hevig was. De airbags van de wagen deden hun werk; de bestuurder kwam met de schrik vrij.

De auto, een Peugeot 108, moet worden afgesleept door een takelbedrijf.

FOTO'S: DAVEY PHOTOGRAPHY, DAVEY BAAS


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek gisteren 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.

112 14 jan. 2021 22:17

Zware aanrijding aan Oranjebaan

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen heeft donderdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.