VLN Nieuws
112

Opnieuw autobrand in Uithoorn

Uithoorn - Niet voor het eerst dit jaar is een auto in vlammen opgegaan in Uithoorn.  

Op 12 januari gingen twee auto's verloren door brand. Dit keer brandde een auto aan het Klein Hoefblad in de wijk Legmeer volledig uit. De brand ontstond rond half 2 vannacht.

Toen de gealarmeerde brandweer en politie arriveerden, stond de auto al in lichterlaaie en waren er metershoge vlammen ontstaan. De brand ging volgens buurtbewoners ook gepaard met een aantal knallen.

autobrand_uithoorn_vln2_260123.jpg
Foto's: VLN Nieuws

De auto stond vrij dicht tegen een schutting aan van een woning. Door het snelle ingrijpen van de brandweer bleef de schade aan de omgeving beperkt. De auto zelf raakte total loss. 

Hoe de brand kon ontstaan wordt door de politie, die ook ter plaatse kwam, onderzocht. Brandstichting wordt daarbij niet uitgesloten.


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.