Davey Photography, Davey Baas
112

Opnieuw ernstig ongeval Amstelveen: nu aan Van Heuven Goedhartlaan

Amstelveen - Aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Het ongeval vond plaats bij het kruispunt met de Handelsweg (ter hoogte van de Parktoren [Rabobank] en de inrit van de Q-Park parkeergarage). Een persoon (vermoedelijk voetganger) raakte zwaargewond en zou onder een auto zijn beland. Het is nog onduidelijk wat precies is voorgevallen en wat de toedracht was van het ongeval.

112_ongeval_van_heuven_goedhratlaan_evlrf.jpg
Foot: EvL, Rob Franken

Hulpdiensten werden rond half 8 massaal opgeroepen, inclusie traumateam - en het kruispunt werd afgezet. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. Een onderzoek naar de toedracht van het ongeval is opgestart. Het kruispunt is afgezet met linten.

Gisterenmiddag vond ook al een zwaar ongeval plaats in Amstelveen, toen aan de Sportlaan. Daar kwam een fietser bekneld te zitten onder een auto na een aanrijding.

Later meer


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:18

Ludiek wereldrecord: levensgroot melkpak op 27 meter hoogte langs A9

Amstelveen/Ouderkerk - De Boeren van Amstel hebben vandaag in samenwerking met Vogelbescherming Nederland succesvol het grootste melkpak ter wereld  tot een hoogte van 27 meter de lucht in gehesen langs Rijksweg A9 ter hoogte van Ouderkerk/Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:07

Amstelveen van voorheen (353)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 353 een oude prentbriefkaart van de Da Costalaan.

Algemeen gisteren 08:48

Ontdek Amstelland op Amstellanddag: vandaag meer dan 50 locaties open

Amstelveen - In natuurgebied Amstelland is vandaag (zondag 4 juni) op meer dan vijftig locaties van alles te beleven en te ontdekken in het kader van Amstellanddag. Een breed scala bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud laat de diversiteit en bijzonderheid van Amstelland zien.

112 3 jun. 2023 09:38

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Sport 2 jun. 2023 21:09

Amstelveen huldigt hockeykampioenen Pinoké en Amsterdam

Amstelveen - De hockeyers Heren 1 van Pinoké en Dames 1 van Amsterdam zijn vrijdagmiddag gehuldigd in Amstelveen voor het behalen van de landstitel. 'Wij zijn supertrots op de prestaties van beide clubs', zei burgemeester Tjapko Poppens. 'De Amstelveense jeugd heeft er met jullie nieuwe helden bij.'