Davey Photography, Davey Baas
112

Opnieuw fietsster aangereden door auto

Amstelveen - Opnieuw is in Amstelveen een fietsster in aanrijding gekomen met een auto. Vrijdagmorgen ging het mis op de beruchte rotonde Groen van Prinstererlaan/Van Heuven Goedhartlaan, waar al vaker aanrijdingen plaats hebben gevonden.

Volgens ooggetuigen ging het om een jongedame op een fiets. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen en ook de politie was ter plekke.

Het aantal ongevallen tussen fietsers en gemotoriseerd verkeer in Amstelveen is opvallend te noemen. Deze week werd ook al een meisje aangereden op de Van der Hooplaan, klapten een scooter en een fiets op elkaar bij het Bankrashof, werd een fietsster de dupe van een automobiliste die een geparkeerde auto ramde en ging het eerder al mis op de Van Heuven Goedhartlaan bij de kruisng Meander.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.