Davey Baas, Davey Photography
112

Opnieuw gewapende overval op supermarkt Lindenlaan Amstelveen

Amstelveen - De politie is zaterdagavond rond kwart over 7 met grote spoed uitgerukt vanwege een gewapende overval op een supermarkt aan de Lindenlaan in Amstelveen.

Het betreft opnieuw het Coop-filiaal dat is overvallen. Eind november werd het filiaal ook al overvallen.

De politie is een grote zoekactie gestart naar twee daders, die beiden nog zeer vermoedelijk een mes bij zich hebben. Volgens een Burgernet-melding gaat het om twee mannen: een blanke man van circa 20 jaar die een dun postuur heeft. Hij droeg een grijs vest en een zwarte muts. (Tekst gaat verder na foto)

112_lindenlaan.jpg
Foto's: Davey Photography

De andere overvaller droeg zwarte kleding  (zwarte jas) met daarop mogelijk een print van een tijger op de mouw en Burgernet spreekt van het dragen van een skeletmasker.

Mensen die de de verdachten zien wordt dringend verzocht de mannen NIET zelf te benaderen en 112 te bellen, omdat de overvallers mesgevaarlijk zijn. 


Meer nieuws

Politiek gisteren 21:00

Amstelveen by night (42)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 42e dag dat de avondklok geldt, een foto van Molen De Dikkert op de hoek Molenweg/Amsterdamseweg.

Algemeen gisteren 15:54

Amstelveen & KPN sluiten deal: 35.000 huishoudens aan glasvezel

Amstelveen - Zo’n 35.000 huishoudens in Amstelveen krijgen de komende jaren een glasvezelaansluiting voor sneller internet. Wethouder Rob Ellermeijer en Willem Offerhaus van KPN ondertekenden daartoe vrijdag 5 maart 2021 een overeenkomst. 

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 15:40

Steeds meer kleur in Amstelveense bermen en gazons

Amstelveen - In diverse Amstelveense bermen en gazons komen de kleurrijke bloemen weer op nu het voorjaar dichterbij komt. Op diverse plaatsen in Amstelveen, zoals aan de Groen van Prinstererlaan en de Burgemeester Haspelslaan, zijn al volop bloemen te zien.

Algemeen gisteren 15:00

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - Vanaf vandaag (5 maart 2021) wordt weer een nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine verspreid in Amstelveen en omgeving. In nummer 56 blikken we onder andere terug op oude ingrijpende stadsplannen die uiteindelijk niet werden uitgevoerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 12:46

Honderden bewoners Bovenkerk in actie tegen nieuwe bussluis

Amstelveen – Het Actiecomité Veilig Bovenkerk vecht de voorgenomen komst van een bussluis  op de Legmeerdijk/Noorddammerlaan aan omdat het door de gemeente afgenomen draagvlakonderzoek belangrijke informatie miste. Het comite heeft vanmorgen honderden handtekeningen van bezorgde bewoners uit voornamelijk het midden van de wijk overhandigd aan verantwoordelijk wethouder Rob Ellermeijer (Verkeer, VVD).

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 11:44

Wachten op de bloesem

Amstelveen - Het is voorlopig nog even wachten op de bloesem in het Amstelveense Bloesempark in het Amsterdamse bos. Hoewel de 400 kersenbomen in het park behoorlijk in knop staan, is van een bloesemexplosie nog geen sprake.