KoenPack heeft 2000 mondkapjes gedoneerd aan huisartsenpraktijk Westwijk-Bovenkerk

Opnieuw grote donatie mondkapjes aan Amstelveense huisartsenpraktijk

Amstelveen - Opnieuw is een Amstelveense huisartsenpraktijk verrast met een grote donatie mondkapjes, nadat diverse Amstelveense huisartsen alarm hadden geslagen over een dreigend tekort. 

Deze keer doneerde het Amstelveense bedrijf Koen Pack liefst 2000 mondkapjes aan Huisartsenpraktijk Bovenkerk-Westwijk.

'Echt geweldig'
Arjen Göbel, eigenaar van de praktijk Huisartsen Bovenkerk-Westwijk is zeer blij met de donatie. 'Al sinds de oprichting van Koen Pack steunen Cristol en Koen Broekhuizen diverse verenigingen en evenementen in de regio. Fantastisch om te zien dat ze nu ook weer actief zijn. Zoveel mondkapjes is echt geweldig! Wij kunnen ze inzetten bij huisartsen en thuiszorg in Bovenkerk, Westwijk en Keizer Karelpark. Namen ons allemaal veel dank aan Cristol, Koen en het team van Koen Pack.'

Direct actie
Cristol Broekhuizen, mede-eigenaar van Koen Pack: 'Wij ontwikkelen en leveren verpakkingen voor bloemen en planten en wij werken veel met leveranciers in het Verre Oosten. Zowel onze leveranciers als medewerkers van Koen Pack zijn erg begaan met de huidige situatie en de gezondheid van ons personeel en burgers om ons heen. Dus na de oproep van de huisartsen hebben we direct actie ondernomen met als gevolg deze donatie aan huisartsenpraktijk Bovenkerk Westwijk.'

Melkweg
Ook Huisartsenpraktijk Melkweg in Middenhoven kreeg een grote donatie van 1000 mondkapjes van GenScript na een media-oproep van huisarts Hanna Jellema; de mondkapjes worden zoveel mogelijk verdeeld onder praktijken waar een tekort is.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.