Opnieuw prestigieuze Gouden Stier Award voor Doelbeleggen.nl uit Amstelveen

Amstelveen - Doelbeleggen.nl van de Amstelveense vermogensbeheerder Velthuyse • Mulder heeft voor het tweede jaar op rij een prestigieuze Gouden Stier Award gewonnen: beste online vermogensbeheerder van Nederland.

Doelbeleggen.nl scoorde uitstekend op rendement (hoogste) en beheerkosten (laagste) en liet tijdens de IEX Gouden Stier uitreiking 2019 in de Westerliefde-Westerunie te Amsterdam partijen als Evi Beheer, Hof Hoorneman, iBeleggen en Axento achter zich.

Vier en twee keer op rij

Doelbeleggen.nl werd in 2019 door een vakjury tot beste online vermogensbeheerder van Nederland uitgeroepen. Het was het vierde jaar op rij dat Doelbeleggen.nl genomineerd werd voor een Gouden Stier Award en de tweede keer op rij dat de prijs in de wacht werd gesleept. Ze mochten de Award dus opnieuw meenemen naar het kantoor – in het voormalige pastoriegebouw van de Dorpskerk in het Oude Dorp – in Amstelveen.

{tekst gaat verder onder afbeelding}

Constante waardering vakjury’s

Hoofd Doelbeleggen.nl Tjade Groot vindt het heel bijzonder dat de Gouden Stier twee keer achter elkaar is gewonnen: ‘Het mooiste vind ik misschien nog wel dat Doelbeleggen vier keer achter elkaar genomineerd is voor een Gouden Stier. Die constante waardering voor onze werkwijze van sterke vakjury’s is natuurlijk een enorme aanmoediging voor alle mensen die betrokken zijn bij Doelbeleggen.nl. Dat wij het gemak en de gemoedsrust van de klant zo duidelijk vooropstellen, wordt dus door professionals echt gezien en geapprecieerd.

Doelmeter®

Bij Doelbeleggen.nl kan al vanaf 1 euro worden belegd op basis van een vooraf gekozen doel. De bijbehorende en unieke Doelmeter® controleert of beleggers daarvoor moet sparen of beleggen en zorgt vanaf dag 1 dat de beleggingen en het doel op elkaar aansluiten. De belegger stelt vijf parameters in: doel, eindbedrag, deadline, startbedrag en eventueel – na de initiële inleg – een maandelijkse bijdrage. De Doelmeter® laat meteen zien of het doel haalbaar is en blijft.

AFM

Doelbeleggen.nl is een handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:48

D66 pleit voor inzet energiecoaches in Amstelveen

Amstelveen - D66 Amstelveen vindt dat Amstelveen 'energiecoaches' moet gaan inzetten, die wijkbewoners op vrijwillige basis gaan adviseren over energiegebruik, energiebesparing en energieopwekking.  

Beauty & Mode vandaag 11:38

Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

112 vandaag 08:23

Twee gewonden bij scooterongeval Oranjebaan

Amstelveen - Bij een ongeval met een scooter op het fietspad van de Oranjebaan, ter hoogte van de Bankrasweg, zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. 

112 gisteren 21:01

Aanhouding na botsing tussen fietser en scooter op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan zijn maandagavond een (snor-)scooter en een fietser in aanrijding gekomen. De ter plaatse gekomen politie hield een van de betrokken aan omdat hij een politie-agent beledigde en onder invloed verkeerde.

Politiek gisteren 17:01

Modulaire schoolgebouwen zijn de toekomst volgens GroenLinks

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen ziet kansen om modulair bouwen door te voeren voor komende onderwijsbouwprojecten in Amstelveen. 'Met modulair bouwen kan je flexibeler, duurzamer en op een circulaire wijze schoolgebouwen realiseren.'

Evenementen & Activiteiten gisteren 16:32

Streep door Kerstsamenzang en Kerstloop in Amstelveen

Amstelveen - Door de coronacrisis zal er dit jaar geen Kerstsamenzang worden gehouden op het Dorpsplein in Amstelveen. Ook de traditionele Kerstloop in Bovenkerk is uit voorzorg gecancelled.