Opsporing Verzocht toont beelden van vermoedelijke inbrekersbende [Video]

Amstelveen/Aalsmeer - Opsporing Verzocht heeft beelden vrijgegeven van drie verdachten die mogelijk onderdeel uitmaken van een inbrekersbende die in deze regio actief is. Het verdachte trio en de auto waarin zij reden werd op camerabeelden vastgelegd toen afgelopen zomer een woning aan de Wilhelminastraat in Aalsmeer volledig overhoop werd gehaald.

De politie vermoedt dat de bende vaker heeft toegeslagen. In Aalsmeer voerden de verdachten vermoedelijk voorverkenningen uit voordat op 15 juli werd toegeslagen.

De verdachten reden in een DS 3 Crossback, die opviel door de grijze kleur in combinatie met een wit dak. De politie vraagt mensen die de auto of de verdachten herkennen dat te melden. 

'Kijkt u alstublieft goed naar de camerabeelden en neem contact op als u denkt een of meer van de mannen te herkennen. Let u op hun postuur, kleding en manier van bewegen,' meldt Opsporing Verzocht.

Tips doorgeven kan via de gratis telefoonnummers van de Politie Opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000. Op de website van Opsporing Verzocht (klik hier) kan ook online een tip worden doorgegeven.


Meer nieuws

Algemeen 20 jan. 2022 16:19

'Fakkel- en lichtjestocht door Amstelveen trekt 40 belangstellenden'

Amstelveen - Gisterenavond werd in Amstelveen voor de tweede keer een fakkel- en lichtjestocht gehouden door tegenstanders van het coronabeleid. Zo'n veertig deelnemers van de tocht wandelden volgens de initiatiefnemers door het centrum van Amstelveen 'ten behoeve van de vrijheid en verbinding van mensen die zich niet (langer) kunnen vinden in de in hun ogen buitenproportionele coronamaatregelen'.