Frans Sitvast

Optreden uit hoogwerker voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Bij het Zonnehuis in Bovenkerk-Amstelveen kwam er vanmiddag een hoogwerker aan te pas om ouderen te trakteren op een speciaal muzikaal concert.

De muzikale geste werd bijzonder gewaardeerd. Deze foto werd ingestuurd door Frans Sitvast. Diverse ouderen genoten vanachter het raam of vanaf het balkon van het optreden.

Veel Amstelveense ouderen verkeren in een isolement en er worden creatieve manieren gevonden om ouderen toch te vermaken. Zo worden diverse beweeg- dans en zangsessie bij Amstelveense woonzorgcentra gesignaleerd. Recent werd ook al een draaiorgel gespot bij een woonvoorziening in de wijk Groenelaan. Ook felicaties voor jarige bewoners met spandoeken, dansjes en krijttekeningen voor de deur zijn aan de orde van de dag.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:51

Amstelveen van voorheen (312)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 312 een haast maagdelijk plaatje uit de wijk Keizer Karelpark, met de beroemde snackbar annex eetcafé De Vulkaan aan de Van der Hooplaan.

112 gisteren 12:11

Voetganger aangereden in Aalsmeer; automobilist aangehouden

Aalsmeer- Aan de Stommeerweg in Aalsmeer is zondagochtend vroeg een voetganger aangereden door een automobilist. De bestuurder van de wagen is na het ongeval aangehouden; de politie heeft inmiddels laten weten dat de bestuurder onder invloed verkeerde.

Verkeer & Vervoer 12 aug. 2022 11:57

Werkzaamheden A9: verkeershinder Colijnweg, afsluitingen Bleekerskade, Sierkade

Amstelveen – In verband met werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen worden tussen medio augustus en medio november op diverse momenten afsluitingen ingesteld op en rond de Burgemeester A. Colijnweg. Onder andere de onderdoorgangen onder de A9 bij de Bleekerskade en de Sierkade worden afgesloten.

Algemeen 12 aug. 2022 10:58

Amstelveen krijgt bamboe-raadhuis: werkzaamheden starten 15 augustus

Amstelveen - De houten gevel van het raadhuis in Amstelveen wordt in de komende anderhalf jaar compleet vervangen voor bamboe. In totaal gaat het om liefst 2.500m2 bamboe dat zal worden aangebracht. De werkzaamheden starten komende maandag en het bamboe-raadhuis is vermoedelijk aan het einde van 2023 gereed.