Vreugde bij de Oranje dames tijdens EK 2017 Beeld: Jaap Maars

Oranjedames spelen EK-finale in uitverkocht Wagener Stadion

AMSTELVEEN - De Nederlandse hockeydames spelen zaterdagavond 26 augustus om 20.00 uur de finale van het EK in een uitverkocht Wagener Stadion. België is de te kloppen ploeg.

De dames bereikten de finale gisteren door een zwaarbevochten 1-0 zege op angstgegner Engeland en kunnen zich dus opmaken voor de titelstrijd. Het vernieuwde Wagener Stadion, dat een capacitieit heeft van 15.000 toeschouwers, is uitverkocht.

De heren spelen vanavond de halve finale tegen Engeland (20.00 uur) en maken ook kans op de finale, die zondag 27 augustus (16.00 uur) wordt gespeeld. 

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport gisteren 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.

Politiek gisteren 15:19

GLPvdA en VVD kruisen de degens in Europa Debat in P60 Amstelveen

Amstelveen - In het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni vindt er op zaterdag 1 juni 2024 een Europa Debat plaats in het Amstelveense poppodium P60 aan het Stadsplein: GL/PvdA en VVD kruisen de degens onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan.