Otentic Perfumes opent nieuwe winkel in Stadshart

Otentic Perfumes opent nieuwe winkel in Stadshart Foto: Otentic Perfumes

Amstelveen – Otentic Perfumes opent morgen zijn deuren van een nieuwe parfumwinkel in Stadshart Amstelveen. Otentic Perfumes biedt een uniek geurconcept aan waarbij de consument door middel van een private perfume explore session een parfum kiest dat bij hem of haar past uit de 73 geuren verdeeld over diverse geurstijlen.   

Het interieur van de nieuwe winkel op Binnenhof 35 staat voor ingetogen luxe. Tijd, aandacht en persoonlijke service staan in dit winkelconcept voorop. Otentic Perfumes gelooft erin dat ieder mens uniek is en dat daar een persoonlijk gekozen parfum bij hoort.

Geurcompositie

De wereld wordt overspoeld door nieuwe geuren. Met indrukwekkende mediacampagnes, celebrities als ambassadeurs en prachtige flacons proberen merken de consument te verleiden. Alleen waar het daadwerkelijk om gaat, daar wordt steeds minder aandacht aan besteed: de inhoud, hoe verschillende ingrediënten samen een harmonische geurcompositie vormen en wat de persoonlijke voorkeur is van de consument zelf als het om het uitkiezen van een nieuw parfum gaat.

Kies je persoonlijke geur

Otentic Perfumes biedt de consument de mogelijkheid om zelf een parfum te kiezen uit de 73 geuren verdeeld over verschillende geurstijlen. Otentic Perfumes laat je op een andere, meer persoonlijke manier kennismaken met de wereld van geuren.

Promotie

Tijdens het openingsweekend van zaterdag 16 en zondag 17 maart ontvangen de eerste 100 bezoekers van de Otentic-winkel een gratis tasverstuiver cadeau ter waarde van 24 euro bij inlevering van een voucher. In datzelfde weekend wordt er zowel op zaterdag als op zondag uit de ingeleverde vouchers een winnaar gekozen voor een gratis perfume explore session voor 4 personen ter waarde van 400 euro.

Daarnaast is er op Facebook een speciale lezersactie waarbij lezeressen of lezers van AmstelveenZ.nl iemand anders blij kunnen maken. De winnares of winnaar van deze actie ontvangt ook een gratis perfume explore session ter waarde van 100 euro.

Prijs

De persoon die dit wint mag een perfume explore session doen in de winkel en ontvangt vervolgens een gratis geur van zijn of haar keuze. Tag je vriend of vriendin onder dit bericht op Facebook zodat hij of zij kans maakt om de bijzondere prijs in ontvangst te nemen. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Otentic Perfumes zit ook op Facebook en Instagram.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties