Pixabay.com

Oude Dorp Amstelveen in teken van Ibiza Village

Amstelveen - Vrijdag 21 juni 2019 staat het Oude Dorp van Amstelveen tussen 16.00 en 23.00 uur in het teken van Ibiza. Het nieuwe evenement Ibiza Village voorziet onder andere in 50 kramen, een optreden van een brass band en een heuse sangriabar. 

Het belooft een prachtige avond te worden met een gezellige midzomernachtmarkt. De organisatie laat weten de markt-standhouders met zorg te hebben geslecteerd. 

Er zullen ruim 50 stands aanwezig zijn die dag met onder andere:

- Fashion & accesoires (ook voor kids)
- Sieraden
- Tarrot readings
- Henna tattoos
- Massages
- Food trucks
- Tapas bar
- Sangria bar
- Optredens van verschillende artiesten

Ook zullen verschillende winkeliers leuke workshops doen of hun producten showen in het thema Ibiza. Zo wordt The WineKitchen in de Dorpsstraat wordt omgetoverd tot  tot ‘Pinxtos y Vino Bar’ waar authentieke Spaanse Tapas, Pinxtos en Vinos te verkrijgen zijn.

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven: voor kinderen tot 12 jaar is er zelfs gratis limonade.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 14:20

De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam

Amstelveen/Amsterdam - Golfcentrum De Hoge Dijk kent maar liefst 27 holes, een golfclub met duizend leden, een vernieuwde driving range, een geweldige brasserie, drie terrassen, goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid. Kortom, golfbaan De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam.

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Advertorial Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.