Het pand aan de Stationsstraat

Oude Dorp Amstelveen krijgt nieuw restaurant: De Poelier

Amstelveen - Het Oude Dorp van Amstelveen krijgt een nieuw restaurant: ‘De Poelier’. De menukaart zal, zoals de naam al doet vermoeden, gericht zijn op kip, gevogelte en wild.

De Poelier komt in het pand van Haddock aan de Stationsstraat, dat inmiddels de deuren heeft gesloten. De Poelier is een initiatief van Bianca van den Berg en Remco & Jessica Snoek (bekend van The WineKitchen-formule), samen met vader en zoon Leo & Michael Bronkhorst (GF Deko).

Het pand wordt de komende periode intern aangepast; de verwachting is dat de deuren van het nieuwe restaurant begin oktober open gaan.

logo_poelier_amstelveen.jpg
Logo van het nieuwe restaurant.

De ramen van het pand zijn momenteel voorzien van posters met teksten om personeel te werven, zoals ‘Werken bij De Poelier geeft je vleugels’,  ‘Als je wild bent van lekker werk’ en ‘Daar moet je als de kippen bij zijn’.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:30

Online informatieavond over subsidies en leningen voor verduurzamen woning

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die meer willen weten over subsidies en geldzaken voor het verduurzamen van hun woning wordt op donderdag 29 februari om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden. Aanmelden is ook nuttig als je deze avond geen tijd hebt, want je kan de bijeenkomst na aanmelding op een later moment terugkijken.

Algemeen gisteren 17:32

Code Oranje om zware windstoten

Amstelveen - Het KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd in verband met verwachte zware windstoten. In Noord-Holland geldt code oranje tussen 21.00 en 00.00 uur.

Algemeen gisteren 16:30

Gemeente en politie wijzen kinderen op gevaren internet met game HackShield

Amstelveen - Kinderen zijn steeds vaker online. Ze spelen games, appen en brengen veel tijd op social media door. Helaas zijn ze zich nauwelijks bewust van de gevaren die hier aan kleven. Samen met de politie zet de gemeente het online spel HackShield in, om kinderen weerbaar te maken op internet.

112 gisteren 14:18

Autobrand Oude Dorp: vermoedelijk technisch mankement

Amstelveen - Een korte maar hevige autobrand aan Zetveld in het Oude Dorp van Amstelveen waarbij afgelopen dinsdagnacht een personenwagen grotendeels in de as werd gelegd, is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement. 

Algemeen gisteren 13:01

Inwoners Amstelveen willen een actief en afwisselend Stadsplein

Amstelveen - Begin dit jaar dachten ruim 3.000 Amstelveners en bezoekers aan het Stadshart mee over de toekomstige inrichting van het Stadsplein. De meerderheid heeft gekozen voor een plein met een actieve en afwisselende sfeer, met veel groen en natuurlijke, houten elementen.