Pixabay.com

Oude Dorp Amstelveen krijgt nieuwe wijn- en delicatessenzaak

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen komt binnenkort een nieuwe wijn- en delicatessenzaak: The WineKitchen at Home.

De winkel is een hernieuwd initiatief van de eigenaren van de succesvolle restaurants The WineKitchen (Dorpsstraat) en The WineKitchen at Sea (Ouderkerkerlaan).

In The WineKitchen at Home worden straks onder andere producten verkocht van beide restaurants, voor thuisgebruik. Het assortiment zal gaan bestaan uit wijnen en allerhande delicatessen die mooi bij die wijnen passen, maar ook delicatessen 'die op zichzelf gewoon te lekker zijn om niet naar Amstelveen te halen', zo verklappen de eigenaren.

Proeven aan de keukentafel

Bij The WineKitchen at Home zullen ook regelmatig verrassende nieuwe wijnen worden gelanceerd. 'The WineKitchen at Home wordt daarnaast een winkel waar regelmatig thema-proeverijen, workshops en events worden georganiseerd, over alles dat met wijnen, delicatessen en culinair genieten te maken heeft', aldus de eigenaren. Proeven aan de keukentafel dus.

The WineKicthen at Home komt in de Stationsstraat 16 in het Oude Dorp van Amstelveen. In de feestelijke decembermaand gaat The WineKitchen at Home eerst samen met Wijnhandel ‘t Oude Dorp warmdraaien, om vervolgens in januari 2020 zelfstandig als The WineKitchen at Home verder te gaan.

Revival

Enkele jaren geleden werd 'The WineKitchen at Home' al gelanceerd. De zaak maakte destijds plaats voor door De Gouden Ton, dat later werd getransformeerd tot Wijnhandel 't Oude Dorp. 'Een paar jaar ouder, een paar jaar wijzer en inmiddels met een volwassen team gaan wij met dezelfde energie en enthousiasme onze fijne winkel in het Oude Dorp van Amstelveen weer nieuw leven in blazen. The WineKitchen at Home
krijgt dus een make-over en een revival,' zo laten de eigenaren weten.

Het nieuwe logo van The WineKitchen at Home.


Meer nieuws

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.