Oude Dorp: Haddock, t Hert, Gusto, The WineKitchen at Sea en GCOD

AMSTELVEEN – Vanaf morgen is het zover: de AmstelveenZ Restaurantweek gaat van start. Van 9 t/m 19 maart kun je culinair genieten bij 24 lokale restaurants. Voor een heel voordelig tarief van slechts 25 euro. Ook in het Oude Dorp kun je bij maar liefst vijf restaurant deze week voordelig genieten.

Haddock Grillclub
Het restaurant biedt een breed assortiment aan, maar focust zich vooral op gerechten van de grill, lekkere (alcoholische) dranken en een stoere, ongedwongen sfeer. Kom proeven!

Brasserie ’t Hert
Een brasserie zoals het hoort: ongedwongen, puur, eerlijk, lekker eten, relaxt een drankje drinken en vooral voor gezelligheid in een sfeervolle omgeving. Een keuken waar het altijd zomer is, met invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. In één woord mediterraan.

Gusto world of pizza
Als je bij Gusto binnenstapt, zie je het direct: de authentieke houtoven achter in de zaak. Een uniek exemplaar, waarin stenen van de Vesuvius zijn verwerkt en waarin de pizzaiolo onze pizza’s bereidt. Volgens Napolitaans recept, met hart en ziel en heel veel Italiaanse passie en temperament.

The WineKitchen at Sea
Een sfeervol Wijn-Visrestaurant waar je tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek heerlijk kunt lunchen en genieten van een mooi glas wijn in combinatie met heerlijke visgerechten, schaal- en schelpdieren. Laat je verrassen!

Grand Café ‘t Oude Dorp
Een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Gemeentehuis in ’t Oude Dorp. De perfecte plek om af te spreken. En met de heerlijke gevarieerde kaart is er voor ieder wat wils.
 
Ga naar www.amstelveenzrestaurantweek.nl en reserveer snel een tafel.


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.