Hert 64 aan de Dorpsstraat 64 in het Oude Dorp van Amstelveen

Oude Dorp krijgt nieuw tapas restaurant: Hert 64

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen zal medio februari een nieuw tapas-restaurant de deuren openen: ‘Hert 64’. Het tapas-restaurant komt in het pand aan de Dorpsstraat 64 waar vroeger het horeca-etablissement Het Dorstige Hert was gevestigd, een bekende locatie voor veel (oud-)Amstelveners.

Hert 64 gaat authentieke tapasgerechten uit mediterrane landen serveren. Zonder teveel te verklappen: een sneak-preview van de menukaart belooft veel goeds en de prijzen zijn niet over de top.

De zaak is volledig verbouwd en heeft een fraai en sfeervol nieuw interieur met diverse tafels en een bar gekregen, evenals een nieuwe ruime keuken. Leuk detail: in het interieur zijn subtiele verwijzingen naar het vroegere Dorstige Hert te vinden.

hert 64 tapas amstelveen 2.jpg

Het interieur van Hert 64.

Eigenaar Rogier Hesterman laat weten dat Hert 64, de naam verwijst naar het huisnummer van het pand, zich richt op de lekkerste tapas uit diverse landen, uiteraard met bijpassende wijnen. Aanvullend worden ook mediterrane cocktails geserveerd. Hesterman heeft veel zin om aan het avontuur te beginnen en wil gasten vooral in een ongedwongen sfeer laten genieten van een smaakvol avondje uit.

De website van Hert 64 gaat medio februari live. Voor tapasliefhebbers die op de hoogte willen blijven via social media: Hert 64 is te volgen op Instagram


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:54

Brug Ouderkerk zet teveel uit bij warmte: reparatie in avonden en nachten 22-26 juli

Amstelveen / Ouderkerk – Omdat het brugdek van Brug Ouderkerk bij warm weer te veel uitzet en dan klem komt te zitten bij het openen en sluiten, zal in de avonden en nachten van 22 tot 26 juli 2024 de ruimte tussen het brugdek en de stalen overgang aan het landhoofd (het rij-ijzer) worden vergroot.

Kunst & Cultuur vandaag 09:43

Achtste editie Jonas Ohlsson Summerschool in Museum Cobra

Amstelveen - Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli vindt de achtste editie van de Jonas Ohlsson Summerschool plaats in Museum Cobra. Samen met de veelzijdige kunstenaar Jonas Ohlssonkun je je creativiteit ontdekken en je artistieke vaardigheden ontwikkelen. 

Algemeen vandaag 08:59

D66 & VVD willen tempo met realisatie Park Zuid

Amstelveen - D66 en VVD willen dat er voldoende groen is in elke wijk en er ook voldoende ruimte is voor parken. Er worden momenteel verkenningen gedaan naar de mogelijkheden voor een nieuw park in Amstelveen Zuid. D66 en VDD willen dat de verkenning snel wordt afgerond zodat dat de start van de aanleg voor 2030 plaats kan vinden.

Amstelveen van voorheen gisteren 20:46

Amstelveen van voorheen (411)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 411 een oude prentbriefkaart van de Amsterdamseweg met rechts de Annakerk.