Hert 64 aan de Dorpsstraat 64 in het Oude Dorp van Amstelveen

Oude Dorp krijgt nieuw tapas restaurant: Hert 64

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen zal medio februari een nieuw tapas-restaurant de deuren openen: ‘Hert 64’. Het tapas-restaurant komt in het pand aan de Dorpsstraat 64 waar vroeger het horeca-etablissement Het Dorstige Hert was gevestigd, een bekende locatie voor veel (oud-)Amstelveners.

Hert 64 gaat authentieke tapasgerechten uit mediterrane landen serveren. Zonder teveel te verklappen: een sneak-preview van de menukaart belooft veel goeds en de prijzen zijn niet over de top.

De zaak is volledig verbouwd en heeft een fraai en sfeervol nieuw interieur met diverse tafels en een bar gekregen, evenals een nieuwe ruime keuken. Leuk detail: in het interieur zijn subtiele verwijzingen naar het vroegere Dorstige Hert te vinden.

hert 64 tapas amstelveen 2.jpg

Het interieur van Hert 64.

Eigenaar Rogier Hesterman laat weten dat Hert 64, de naam verwijst naar het huisnummer van het pand, zich richt op de lekkerste tapas uit diverse landen, uiteraard met bijpassende wijnen. Aanvullend worden ook mediterrane cocktails geserveerd. Hesterman heeft veel zin om aan het avontuur te beginnen en wil gasten vooral in een ongedwongen sfeer laten genieten van een smaakvol avondje uit.

De website van Hert 64 gaat medio februari live. Voor tapasliefhebbers die op de hoogte willen blijven via social media: Hert 64 is te volgen op Instagram


Meer nieuws

Politiek gisteren 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer gisteren 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen 25 feb. 2024 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.