B&O Hegeman

Oude tv levert 1250 euro op bij Bang & Olufsen

AMSTELVEEN Bang & Olufsen Hegeman in Amstelveen heeft een unieke actie. Mensen kunnen tijdelijk 1250 euro korting krijgen bij de aanschaf van de BeoVision Eclipse tv als ze hun oude tv inleveren.

De BeoVision Eclipse tv is voorzien van een driekanaals SoundCenter en zijn uiterlijk is een combinatie van glas met gekleurde stof of aluminium. De televisie-ervaring wordt volgens Bang & Olufsen Hegeman naar ongekende hoogte getild dankzij deze tijdelijke aanbieding op de BeoVisionEclipse.

Audiosysteem

Deze nieuwe webOS Smart TV combineert ultrascherpe OLED 4K beelden met 's werelds krachtigste tv-geluid dankzij een ingebouwd audiosysteem voor draadloze streaming van muziek en radio. De BeoVision Eclipse tv is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. De actie loopt vanaf 1 maart 2018.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.