Ouderen getrakteerd op tulpen door wijkteam Amstelring

Amstelveen - Het wijkteam van Amstelveen-Noord van Amstelring wijkzorg heeft op eigen initiatief tulpen bij een bloemist aangeschaft om deze te overhandigen aan cliënten, die veel eenzaamheid ervaren. .

'Veel ouderen zijn eenzaam. Wij willen onze cliënten een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd' laat Amstelring weten. De cliënten reageren enthousiast en dankbaar op het extraatje, ze vinden het fijn dat er extra aan hen wordt gedacht.

Het Amstelring-wijkteam Amstelveen Noord is gevestigd in wijkcentrum Alleman en heeft een groot aantal cliënten in het gebied dat loopt van het Stadshart tot aan Uilenstede. Davey Baas is een van de verzorgenden en deelt ook bloemen uit, zoals op bijgaande foto. 'De mensen reageren erg leuk op de tulpen', zegt hij.   


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen vandaag 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur vandaag 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns gisteren 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.