VTF
112

Overleden persoon aangetroffen op straat

Amstelveen - In de wijk Waardhuizen in Amstelveen Zuid is afgelopen nacht een overleden persoon aangetroffen op straat. 

De persoon werd vannacht rond half 2 op straat aangetroffen ter hoogte van de kruising Punter/Groenelaan, Hulpdiensten werden rond half twee vannacht gealarmeerd voor een reanimatie, maar hulp mocht niet meer baten. 

De politie stelde vannacht een forensisch onderzoek in om te achterhalen of er mogelijk sprake was van een misdrijf. Daarbij werd de omgeving ruim afgezet.

Uit onderzoek is  inmiddels gebleken dat de persoon, een man, niet om het leven is gekomen door een misdrijf, zo meldt NH Nieuws.

112_overleden_vtf_waardhuizen2.jpg

Foto's: VTF, Vivan Tusveld


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.