Wilfred Mooij
Advertorial Zakelijk

Overstappen van zorgverzekering? Geijsel Kroon geeft tips

Ouderkerk - Wilfred Mooij is ­financieel planner bij Geijsel Kroon, gevestigd aan Hoger Einde Noord 31 in Ouderkerk aan de Amstel. Wilfred geeft lezers van AmstelveenZ tips en adviezen op het gebied van verzekeringen. In deze editie over de zorgverzekering.

Het is weer zover, je mag overstappen met de zorgverzekering. Wij houden het dit keer kort. Onderstaand de tips van Geijsel Kroon op een rijtje!

TIP 1

Ben je gezond? Overweeg dan eens een vrijwillig eigen risico. Je bespaart al gauw 250 euro premie.

TIP 2

Het eigen risico (ook het vrijwillige) geldt niet voor je aanvullende verzekeringen, je minderjarige kinderen en de huisarts. Neem het juiste aanvullende pakket.

TIP 3

Verzeker de kinderen op de polis van de ouder met het beste aanvullende pakket.

TIP 4

Betaal ietsje meer premie voor de vrije keuze zorgverzekering, maar krijg wel alle verzekerde nota’s van de zorgverleners vergoed.

TIP 5

Verzeker je eigen bijdrage van de medicijnen die je waarschijnlijk gebruikt.

TIP 6

Je hebt al een collectieve korting? Check dan eens of je wel de laagste premie betaalt.

TIP 7

De beugel van je kinderen valt meestal niet onder de tandartsverzekering, maar onder de aanvullende verzekering.

TIP 8

Betaal je premie per jaar en niet per maand. Meestal krijg je 3 procent korting als je per jaar betaalt.

Tip 9

Ga naar onze eigen zorgvergelijkingssite www.ZorgverzekeringWijzer.nl voor nog meer tips. Op www.zorgverzekeringwijzer.nl kunnen de diverse aanbieders eenvoudig worden vergeleken.

Wilfred Mooij, ffp


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 14:41

Afgelopen twee weken 4 Amstelveense Covid19-patiënten overleden

Amstelveen - De afgelopen twee weken zijn vier Amstelveense Covid19-patiënten overleden. Dat meldt het RIVM in een nieuwe weekupdate, over de periode 14 tot en met 27 oktober. Er werden in de genoemde periode in Amstelveen vijf ziekenhuisopnames en 701 besmettingen gemeld.

Algemeen gisteren 10:20

Amstelveen zoekt energiecoaches

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is op zoek naar 5 tot 10 enthousiaste vrijwillige energiecoaches. Een energiecoach is een deskundige, door het Regionaal Energieloket opgeleide, vrijwilliger die huiseigenaren en huurders in Amstelveen tips geeft over energiebesparing in een een-op-een gesprek online of aan huis.