Wilfred Mooij
Advertorial Zakelijk

Overstappen van zorgverzekering? Geijsel Kroon geeft tips

Ouderkerk - Wilfred Mooij is ­financieel planner bij Geijsel Kroon, gevestigd aan Hoger Einde Noord 31 in Ouderkerk aan de Amstel. Wilfred geeft lezers van AmstelveenZ tips en adviezen op het gebied van verzekeringen. In deze editie over de zorgverzekering.

Het is weer zover, je mag overstappen met de zorgverzekering. Wij houden het dit keer kort. Onderstaand de tips van Geijsel Kroon op een rijtje!

TIP 1

Ben je gezond? Overweeg dan eens een vrijwillig eigen risico. Je bespaart al gauw 250 euro premie.

TIP 2

Het eigen risico (ook het vrijwillige) geldt niet voor je aanvullende verzekeringen, je minderjarige kinderen en de huisarts. Neem het juiste aanvullende pakket.

TIP 3

Verzeker de kinderen op de polis van de ouder met het beste aanvullende pakket.

TIP 4

Betaal ietsje meer premie voor de vrije keuze zorgverzekering, maar krijg wel alle verzekerde nota’s van de zorgverleners vergoed.

TIP 5

Verzeker je eigen bijdrage van de medicijnen die je waarschijnlijk gebruikt.

TIP 6

Je hebt al een collectieve korting? Check dan eens of je wel de laagste premie betaalt.

TIP 7

De beugel van je kinderen valt meestal niet onder de tandartsverzekering, maar onder de aanvullende verzekering.

TIP 8

Betaal je premie per jaar en niet per maand. Meestal krijg je 3 procent korting als je per jaar betaalt.

Tip 9

Ga naar onze eigen zorgvergelijkingssite www.ZorgverzekeringWijzer.nl voor nog meer tips. Op www.zorgverzekeringwijzer.nl kunnen de diverse aanbieders eenvoudig worden vergeleken.

Wilfred Mooij, ffp


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.