Wilfred Mooij
Advertorial Zakelijk

Overstappen van zorgverzekering? Geijsel Kroon geeft tips

Ouderkerk - Wilfred Mooij is ­financieel planner bij Geijsel Kroon, gevestigd aan Hoger Einde Noord 31 in Ouderkerk aan de Amstel. Wilfred geeft lezers van AmstelveenZ tips en adviezen op het gebied van verzekeringen. In deze editie over de zorgverzekering.

Het is weer zover, je mag overstappen met de zorgverzekering. Wij houden het dit keer kort. Onderstaand de tips van Geijsel Kroon op een rijtje!

TIP 1

Ben je gezond? Overweeg dan eens een vrijwillig eigen risico. Je bespaart al gauw 250 euro premie.

TIP 2

Het eigen risico (ook het vrijwillige) geldt niet voor je aanvullende verzekeringen, je minderjarige kinderen en de huisarts. Neem het juiste aanvullende pakket.

TIP 3

Verzeker de kinderen op de polis van de ouder met het beste aanvullende pakket.

TIP 4

Betaal ietsje meer premie voor de vrije keuze zorgverzekering, maar krijg wel alle verzekerde nota’s van de zorgverleners vergoed.

TIP 5

Verzeker je eigen bijdrage van de medicijnen die je waarschijnlijk gebruikt.

TIP 6

Je hebt al een collectieve korting? Check dan eens of je wel de laagste premie betaalt.

TIP 7

De beugel van je kinderen valt meestal niet onder de tandartsverzekering, maar onder de aanvullende verzekering.

TIP 8

Betaal je premie per jaar en niet per maand. Meestal krijg je 3 procent korting als je per jaar betaalt.

Tip 9

Ga naar onze eigen zorgvergelijkingssite www.ZorgverzekeringWijzer.nl voor nog meer tips. Op www.zorgverzekeringwijzer.nl kunnen de diverse aanbieders eenvoudig worden vergeleken.

Wilfred Mooij, ffp


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen 28 mei 2020 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.