Davey Photography, Davey Baas
112

Overval op Chinees restaurant Waardhuizen Amstelveen

Amstelveen - Een medewerkster van een Chinees restaurant aan Parlevinker (Winkelcentrum Waardhuizen) is woensdagavond overvallen door twee mannen.

Bij de overval/beroving werd met een vuurwapen of daarop gelijkend voorwerp gedreigd. De vrouw werd beroofd van haar tas en persoonlijke eigendommen. Twee daders vluchtten in onbekende richting weg. De politie, die even na tien uur woensdagavond een overvalmelding kreeg,  kwam met meerdere eenheden ter plekke.

De omgeving rond het restaurant werd afgezet, de politie startte direct een onderzoek. Naar de dader(s) werd gezocht; daarbij zijn ook hondengeleiders ingezet, maar zonder resultaat.

UPDATE: KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Bovenste foto's: Davey Photography, Davey Baas. Onderste foto: VTF, Jaap Meere


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.