Davey Photography, Davey Baas
112

Overval op Chinees restaurant Waardhuizen Amstelveen

Amstelveen - Een medewerkster van een Chinees restaurant aan Parlevinker (Winkelcentrum Waardhuizen) is woensdagavond overvallen door twee mannen.

Bij de overval/beroving werd met een vuurwapen of daarop gelijkend voorwerp gedreigd. De vrouw werd beroofd van haar tas en persoonlijke eigendommen. Twee daders vluchtten in onbekende richting weg. De politie, die even na tien uur woensdagavond een overvalmelding kreeg,  kwam met meerdere eenheden ter plekke.

De omgeving rond het restaurant werd afgezet, de politie startte direct een onderzoek. Naar de dader(s) werd gezocht; daarbij zijn ook hondengeleiders ingezet, maar zonder resultaat.

UPDATE: KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Bovenste foto's: Davey Photography, Davey Baas. Onderste foto: VTF, Jaap Meere


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.

Kunst & Cultuur vandaag 08:50

Corona-crisis zet voortbestaan Platform C op het spel; extra injectie van 270.000 euro

Amstelveen - Door de coronamaatregelen is Platform C, het samenwerkingsverband tussen de Muziek en Dansschool, Volksuniversiteit Amstelland en de Kunstuitleen Amstelveen, financieel in nog zwaarder weer terechtgekomen. Om de continuïteit van de organisatie te waarborgen en het aanbod coronabestendig te maken, is het College van B en W bereid een garantiesubsidie te verstrekken van 270.000 euro.

Kunst & Cultuur gisteren 16:30

Schouwburg Amstelveen kan letterlijk het dak op

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen wil de start van het nieuwe culturele seizoen begin september op bijzondere wijze van start laten gaan met een uniek buitenevenement op het dak van de Schouwburg-parkeergarage in het Stadshart. De gemeente juicht het initiatief toe en heeft aangegeven het evenement financieel te steunen.

Evenementen & Activiteiten gisteren 15:37

Amsteldijk scoort met nieuw zaterdagavonduitje

Amstelveen – Golf Amsteldijk in Amstelveen heeft met een speciaal zaterdagavonduitje op het golfpark een behoorlijke hit te pakken, die nog het meest te vergelijken is met de sfeer van een avondje bowlen, maar dan in de buitenlucht.

Algemeen gisteren 10:54

Corona-coulance voor snelheidsmaniak Beneluxbaan: rijbewijs eerder terug

Amstelveen - Een man die dreigde zijn baan/inkomsten en koophuis kwijt te raken nadat zijn rijbewijs was ingevorderd na een extreme snelheidsovertreding bij wegwerkzaamheden op de Beneluxbaan in Amstelveen dit voorjaar, blijkt van de rechter zijn rijbewijs 3 maanden eerder te hebben teruggekregen.