Brasserie Paardenburg, AmstelveenZ

Paasbrunch bij Brasserie Paardenburg en ontmoet de Paashaas

AMSTELVEEN - Zin om Eerste Paasdag heerlijk te brunchen met het gezin tijdens de te gekke Paas Party van Paardenburg Sunday Kids Club AmstelveenZ verloot voor twee volwassenen plus kinderen een geheel verzorgde brunch op Eerste Paasdag.

Paas Party & Paas Brunch
Paardenburg Sunday Kids Club en Kids Party Planner nodigen je uit voor de te gekke Paas Party. De Paashaas heeft de allerleukste verrassingen in petto. Eieren versieren, een Paasmand maken, Paasbrood versieren én een speurtocht met de Paashaas!
Ondertussen kunnen de mama’s en de papa’s (of/en opa’s en oma’s) beneden in het restaurant van genieten van een heerlijke Paasbrunch.

Winnen
Wil jij hier Eerste Paasdag aanwezig zijn? AmstelveenZ verloot een geheel verzorgde brunch voor twee personen en kinderen. Tag je partner onder het bericht op de Facebookpagina van AmstelveenZ, of stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl en laat ons weten waarom jij hier die bewuste Eerste Paasdag bij wilt zijn. Je kunt reageren tot 5 april en daarna maakt de redactie zo spoedig mogelijk een winnaar bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden)


Reserveren
Wil je sowieso aanwezig zijn tijdens deze sfeervolle brunch? Aanmelden kan via de website van Brasserie Paardenburg. (Brasserie Paardenburg trakteert de kids op dit geweldige feest! Volwassenen genieten van de Paas Brunch voor € 32,50 per persoon)
Wees er snel bij, want vol is vol!


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).