Paasbrunch bij Brasserie Paardenburg en ontmoet de Paashaas

Paasbrunch bij Brasserie Paardenburg en ontmoet de Paashaas Foto: Brasserie Paardenburg, AmstelveenZ

AMSTELVEEN - Zin om Eerste Paasdag heerlijk te brunchen met het gezin tijdens de te gekke Paas Party van Paardenburg Sunday Kids Club AmstelveenZ verloot voor twee volwassenen plus kinderen een geheel verzorgde brunch op Eerste Paasdag.

Paas Party & Paas Brunch
Paardenburg Sunday Kids Club en Kids Party Planner nodigen je uit voor de te gekke Paas Party. De Paashaas heeft de allerleukste verrassingen in petto. Eieren versieren, een Paasmand maken, Paasbrood versieren én een speurtocht met de Paashaas!
Ondertussen kunnen de mama’s en de papa’s (of/en opa’s en oma’s) beneden in het restaurant van genieten van een heerlijke Paasbrunch.

Winnen
Wil jij hier Eerste Paasdag aanwezig zijn? AmstelveenZ verloot een geheel verzorgde brunch voor twee personen en kinderen. Tag je partner onder het bericht op de Facebookpagina van AmstelveenZ, of stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl en laat ons weten waarom jij hier die bewuste Eerste Paasdag bij wilt zijn. Je kunt reageren tot 5 april en daarna maakt de redactie zo spoedig mogelijk een winnaar bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden)


Reserveren
Wil je sowieso aanwezig zijn tijdens deze sfeervolle brunch? Aanmelden kan via de website van Brasserie Paardenburg. (Brasserie Paardenburg trakteert de kids op dit geweldige feest! Volwassenen genieten van de Paas Brunch voor € 32,50 per persoon)
Wees er snel bij, want vol is vol!


Reacties