Parkeerterrein Geitenboerderij gaat op de schop

Parkeerterrein Geitenboerderij gaat op de schop Foto: [Gemeente Amsterdam]

Amstelveen – Er zijn gaten ontstaan in het asfalt van het parkeerterrein bij Geitenboerderij Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos. Om hier wat aan te doen wordt er morgen gestart met werkzaamheden.


- Lees verder onder deze advertentie -

De werkzaamheden op de grote parkeerplaats naast het beheerkantoor van het Amsterdamse Bos duren een week en moeten op maandag 15 oktober kunnen worden afgerond. In verband met de reparatie van het asfalt is het parkeerterrein niet toegankelijk op vrijdag 12 oktober.

Afsluiting

Tijdens de afsluiting van het parkeerterrein kunnen mensen parkeren op parkeerterrein Groot Kinderbad. Hiervandaan is het ongeveer 750 meter lopen naar de Geitenboerderij. De omleiding wordt met bebording aangegeven.

De gaten in het asfalt zijn volgens een bericht op de website van het Amsterdamse Bos ontstaan op plekken waar veel is gereden. Een deel van het asfalt is weggesleten. In verband met de veiligheid zal er een nieuwe laag asfalt worden aangelegd.

Oplaadpunt

In verband met de werkzaamheden is het oplaadpunt voor elektrische auto’s vanaf morgen tot en met vrijdag niet bereikbaar. Daarnaast is het op het parkeerterrein ook niet mogelijk om gebruik te maken van het apparaat voor bandenspanning.

Overigens zijn er in de nacht van woensdag op donderdag zes jonge biggetjes geboren op Geitenboerderij Ridammerhoeve, Mensen die de kleintjes willen bekijken, moeten er dus rekening mee houden dat het gedurende de komende week lastig is om te parkeren bij de boerderij.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties