Zwembad De Meerkamp

Parkeerterrein zwembad De Meerkamp afgesloten

Amstelveen – De toegang tot het parkeerterrein van Zwembad de Meerkamp is morgenochtend in verband met de Sinterklaas-intocht enige tijd volledig afgesloten. 

De andere toegang van parkeerterrein van het zwembad is eveneens afgesloten in verband met werkzaamheden. Vandaar dat het parkeerterrein in de ochtend niet bereikbaar zal zijn. Bezoekers van het zwembad wordt daarom geadviseerd om morgenochtend bij de Startbaan en op het parkeerterrein van het Hermann Wesselink College (HWC) te parkeren.

Sinterklaas en zijn Pieten verzamelen zaterdagochtend voor de intocht door Amstelveen op het parkeerterrein van het Amstelveen College. De Meerkamp meldt op zijn website dat in verband hiermee de toegang bij de school tot het parkeerterrein van het zwembad van 07.00 tot 11.00 uur zal zijn afgesloten.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.