Patisserie Prenger

Pasen met Prenger: gratis butler-service

Amstelveen – Patisserie Prenger snapt goed dat klanten nu liever niet de drukte opzoeken in de winkel. En daarom heeft eigenaar Steve Bouman dé manier gevonden om zijn klanten contactloos te bedienen: op 11 april is er een gratis butler-service die uw bestelling voor u in de auto zet.

Pasen is natuurlijk pas echt compleet met de heerlijke chocola van Patisserie Prenger. Er is volop keus uit zalige chocolade-producten die bijna te mooi zijn om op te eten.

Gratis butler- service
De gratis butler-service is op zaterdag 11 april van 11.00 tot 16.00 uur en werkt als volgt:  Je geeft vóór 11 april je bestelling door op de website of telefonisch bij Patisserie Prenger. Dan parkeer je je auto, op de aangewezen plek. Je belt de ‘butler’ op nummer 020-6412408. En je bestelling wordt persoonlijk naar je auto gebracht en contactloos in uw bagageruimte gezet.

Steun de lokale ondernemers: Paaspakket Prenger, TOF & LOT
Op dit moment hebben  lokale ondernemers het zwaar. Wil je  de ondernemers steunen in deze moeilijke tijd, dan kunt je dit doen middels het bestellen van een prachtig paaspakket. Drie ondernemers, Patisserie Prenger, TOF Boeket en LOT hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk het uitgebreide pakket samengesteld ter waarde van €60,-, bestaande uit 50 tulpen van TOF Boeket, een kuikentulband van Patisserie Prenger en een verrassingspakket van LOT.

Maak er een vrolijk Pasen van en verwen uzelf of verras een naaste met dit mooie paaspakket. Het paaspakket wordt gratis bezorgd en kan besteld worden op https://www.tofboeket.nl/acties/paaspakket-steun-je-lokale-helden-lotprengertof


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Avondklok: Amstelveen by night (2)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. In deze tweede aflevering: het bekende en aandoenlijke beeld van de drie apen bij winkelcentrum Groenhof.

Amstelveen van voorheen gisteren 15:27

Amstelveen van voorheen (231)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 231 de aanbouw van een deel van de wijk Groenelaan in het jaar 1970.

Algemeen 23 jan. 2021 21:00

Avondklok: Amstelveen by night (1)

Amstelveen - Nu de avondklokperiode is ingegaan deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. In deze eerste aflevering: het kunstwerk dat niet meer zo prominent aanwezig is in het centrum van Amstelveen, maar dat natuurlijk nog steeds in Amstelveen staat: dat we het niet vergeten :-) Der Bogen in de Stadstuinen.

112 23 jan. 2021 13:50

Gewonde bij botsing op Handweg

Amstelveen - Bij een botsing tussen twee personenwagens op de Handweg in Amstelveen is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt.