Patisserie Prenger

Pasen met Prenger: gratis butler-service

Amstelveen – Patisserie Prenger snapt goed dat klanten nu liever niet de drukte opzoeken in de winkel. En daarom heeft eigenaar Steve Bouman dé manier gevonden om zijn klanten contactloos te bedienen: op 11 april is er een gratis butler-service die uw bestelling voor u in de auto zet.

Pasen is natuurlijk pas echt compleet met de heerlijke chocola van Patisserie Prenger. Er is volop keus uit zalige chocolade-producten die bijna te mooi zijn om op te eten.

Gratis butler- service
De gratis butler-service is op zaterdag 11 april van 11.00 tot 16.00 uur en werkt als volgt:  Je geeft vóór 11 april je bestelling door op de website of telefonisch bij Patisserie Prenger. Dan parkeer je je auto, op de aangewezen plek. Je belt de ‘butler’ op nummer 020-6412408. En je bestelling wordt persoonlijk naar je auto gebracht en contactloos in uw bagageruimte gezet.

Steun de lokale ondernemers: Paaspakket Prenger, TOF & LOT
Op dit moment hebben  lokale ondernemers het zwaar. Wil je  de ondernemers steunen in deze moeilijke tijd, dan kunt je dit doen middels het bestellen van een prachtig paaspakket. Drie ondernemers, Patisserie Prenger, TOF Boeket en LOT hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk het uitgebreide pakket samengesteld ter waarde van €60,-, bestaande uit 50 tulpen van TOF Boeket, een kuikentulband van Patisserie Prenger en een verrassingspakket van LOT.

Maak er een vrolijk Pasen van en verwen uzelf of verras een naaste met dit mooie paaspakket. Het paaspakket wordt gratis bezorgd en kan besteld worden op https://www.tofboeket.nl/acties/paaspakket-steun-je-lokale-helden-lotprengertof


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen vandaag 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:03

Bussluis bij Urbanuskerk: doorgaand autoverkeer uit Bovenkerk geweerd

Amstelveen – Gemeente Amstelveen is voornemens een bussluis aan te leggen ter hoogte van de Urbanuskerk in Bovenkerk, om doorgaand autoverkeer te weren op de route Noorddammerlaan/Legmeerdijk. Om sluipverkeer door Bovenkerk te voorkomen ligt er bovendien een plan klaar om eenrichtingsverkeer in diverse Bovenkerkse straten door te voeren.