Patisserie Prenger

Pasen met Prenger: gratis butler-service

Amstelveen – Patisserie Prenger snapt goed dat klanten nu liever niet de drukte opzoeken in de winkel. En daarom heeft eigenaar Steve Bouman dé manier gevonden om zijn klanten contactloos te bedienen: op 11 april is er een gratis butler-service die uw bestelling voor u in de auto zet.

Pasen is natuurlijk pas echt compleet met de heerlijke chocola van Patisserie Prenger. Er is volop keus uit zalige chocolade-producten die bijna te mooi zijn om op te eten.

Gratis butler- service
De gratis butler-service is op zaterdag 11 april van 11.00 tot 16.00 uur en werkt als volgt:  Je geeft vóór 11 april je bestelling door op de website of telefonisch bij Patisserie Prenger. Dan parkeer je je auto, op de aangewezen plek. Je belt de ‘butler’ op nummer 020-6412408. En je bestelling wordt persoonlijk naar je auto gebracht en contactloos in uw bagageruimte gezet.

Steun de lokale ondernemers: Paaspakket Prenger, TOF & LOT
Op dit moment hebben  lokale ondernemers het zwaar. Wil je  de ondernemers steunen in deze moeilijke tijd, dan kunt je dit doen middels het bestellen van een prachtig paaspakket. Drie ondernemers, Patisserie Prenger, TOF Boeket en LOT hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk het uitgebreide pakket samengesteld ter waarde van €60,-, bestaande uit 50 tulpen van TOF Boeket, een kuikentulband van Patisserie Prenger en een verrassingspakket van LOT.

Maak er een vrolijk Pasen van en verwen uzelf of verras een naaste met dit mooie paaspakket. Het paaspakket wordt gratis bezorgd en kan besteld worden op https://www.tofboeket.nl/acties/paaspakket-steun-je-lokale-helden-lotprengertof


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 14:31

Trajectcontrole op N201 gaat definitief van start

Amstelveen - Het trajectcontrole-systeem op de provinciale weg N201 bij Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn wordt vanaf maandag 2 november 2020 actief. Hardrijders kunnen vanaf die datum automatisch rekenen op een boete via het Centraal Justitieel Incassobureau.

Politiek gisteren 13:59

‘Gezond en zonder armoede de crisis door’

Amstelveen - Als het aan GroenLinks ligt gaat Amstelveen (financieel) gezond en zonder armoede de coronacrisis door. De partij heeft daartoe in een notitie een serie aanbevelingen gedaan aan het College van B en W.

Amstelveen van voorheen 25 okt. 2020 19:46

Amstelveen van voorheen (218)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 218 een oude prentbriefkaart van de luchthaven waar Amstelveen in economische zin zoveel aan te danken heeft: Schiphol.