Pasen vier je met De Kazerie

Pasen vier je met De Kazerie Foto: Heleen Brantenaar met de te winnen chocoladepaashaas.[Anko Stoffels]

AMSTELVEEN - Wil je tijdens de paasdagen ouderwets heerlijk genieten van de lekkerste unieke delicatessen en hapjes, dan is De Kazerie aan de Van der Hooplaan 176 het ideale adres. Het delicatessenimperium van Rick en Heleen Brantenaar heeft, naast de vertrouwde kwalitatieve producten, ook dit jaar een geweldig paasassortiment.

 De Kazerie is, zoals de slogan luidt, veel meer dan kaas alleen. De zaak onderscheidt zich door telkens weer bijzonder niches in de markt te vinden en dat maakt de zaak bijzonder geliefd. Op kaasgebied blijft De Kazerie uiteraard ook trendsettend en toonaangevend.

Thise Mejeri
Sinds kort is bijvoorbeeld het assortiment van de onder kenners vermaarde Deense biologische kaas Thise Mejeri uitgebreid naar liefst vijf kazen. ‘Thise biedt kwalitatief zeer hoogwaardige kazen, die menig Franse kazen achter zich weet te laten,’ zegt Rick Brantenaar. Als voorbeeld noemt hij de Blauwe Korenbloem. ‘Een zeer  bijzondere zachte, romige blauwe kaas waar de kenners mee weglopen, maar die ook zeer geschikt is voor beginners vanwege de subtiliteit van de smaak’, zegt Rick.

Uitdaging
De Kazerie blijft zodoende doorgaan met het verrassen van het nog steeds groeiend aantal klanten. Rick & Heleen werkten er de afgelopen jaar hard voor en vinden het nog steeds een uitdaging nét dat product te vinden dat je niet snel ergens tegenkomt en aan de hoge kwaliteitseisen van De Kazerie, als gecertificeerde foodspecialiteitenwinkel, voldoet. ‘De beste kwaliteit blijft ons uitgangspunt, maar we scoren ook hoog op hygiëne’ zegt Heleen.

Maak kans op een chocoladepaashaas
Tot de talloze passdelicatessen behoren dit jaar ook hoogwaardige chocoladeproducten. En we verklappen het vast, van de paaseitjes van De Kazerie blijf je snoepen. Speciaal voor klanten is er ook een speciale Paas-winactie. Iedereen mag het gewicht van een enorme en fraaie chocoladepaashaas van Visser-chocolade proberen te raden: diegene die er het dichtstbij zit of het juist heeft wint die geweldige paashaas. ‘Klanten kunnen bijgaande bon bij ons inleveren als zij een aankoop doen’, zegt de enthousiaste Heleen.

Hoe maak je kans
Print onderstaande bon uit (of knip hem uit de april-editie (No. 20) van AmstelveenZ Magazine), doe een gok en lever hem voor vrijdag 14 april 18.00 uur in tijdens een aankoop bij De Kazerie.

De Kazerie
Van der Hooplaan 176
1185 GK Amstelveen
Telefoon 020-3411231
info@dekazerie.nl
www.dekazerie.nl

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties