Advertorial Winkels

Patagonias pakt extra feestelijk uit

Amstelveen - Bij Patagonias, de ijssalon waar passie voor vers ambachtelijk ijs, handgemaakte cakes en taarten en hartige lunchlekkernijen hand in hand gaan, zijn de voorbereidingen voor de komende feestdagen in volle gang. Omdat het kerstdiner dit jaar vanwege de Corona-maatregelen meer thuis zal plaatsvinden, willen de medewerkers van Patagonias extra feestelijk uitpakken.

Ben je dus op zoek naar een tongstrelend dessert om het kerstdiner mee af te sluiten, of wil je voor een ander feestelijk moment uitpakken met een bijzondere lekkernij, dan ben je bij Patagonias aan het juiste adres. ‘Vertel ons wat de smaakvoorkeuren zijn van bijvoorbeeld je gasten, of je gezin, en wij creëren een taart, cake of een combinatie aan lekkernijen, desserts of toetjes waar de persoonlijke smaak van iedereen aan bod komt,’ vertelt eigenaresse Nuria enthousiast. ‘Of vertel ons welke gerechten je gaat bereiden, en wij bedenken daar een passend aanbod bij.’

Ze vervolgt: ‘ We zien dat er veel vraag is naar kleinere hoeveelheden, waarbij er meer kan worden gevarieerd qua smaakbeleving. Variëren en combineren zijn dan ook voor de feestdagen de sleutelwoorden.’ Klanten kunnen taarten of ijstaarten geheel naar eigen wens samenstellen en is er behoefte om eerst te proeven, dan is Nuria je graag van dienst. En wie in zijn voedingspatroon rekening wil houden met het gebruik van suiker, zal blij zijn te vernemen dat Patagonias het percentage suiker met vijf procent heeft weten te reduceren. ‘Zo kun je toch genieten van lekker zoet,’ aldus Nuria.

Tienjarig bestaan
Afgelopen voorjaar bestond Patagonias tien jaar. Helaas kon er door corona geen feestje worden gevierd. Een gegeven dat Nuria erg spijtig vindt. Ze zegt: ‘We hadden graag met al onze klanten het glas geheven op ons jubileum. Daarom wil ik op deze wijze iedereen bedanken die ons ook het afgelopen jaar trouw is gebleven. Het is door corona een moeilijk jaar geweest voor iedereen, maar ik ben ontzettend dankbaar dat we zoveel steun hebben gekregen van onze klanten.’ Ze voegt er aan toe: ‘Ook het geweldige team medewerkers bij Patagonias ben ik dankbaar. We hebben het beste in elkaar naar boven weten te halen, en nog steeds, om door deze coronaperiode te komen.’

Patagonias, dat sinds kort ook een pop-up store heeft in het Stadshart, is dagelijks open. In Amstelveen wordt bezorgd via Uber Eats. Op zaterdag bezorgt Patagonias tevens in Amsterdam bestellingen op afspraak.

IJssalon Patagonias | Johannes Calvijnlaan 12 | Telefoon (020) 6400 422 | Whatsapp 06 18 38 72 74 | www.patagonias.nl


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.