Advertorial Winkels

Patagonias pakt extra feestelijk uit

Amstelveen - Bij Patagonias, de ijssalon waar passie voor vers ambachtelijk ijs, handgemaakte cakes en taarten en hartige lunchlekkernijen hand in hand gaan, zijn de voorbereidingen voor de komende feestdagen in volle gang. Omdat het kerstdiner dit jaar vanwege de Corona-maatregelen meer thuis zal plaatsvinden, willen de medewerkers van Patagonias extra feestelijk uitpakken.

Ben je dus op zoek naar een tongstrelend dessert om het kerstdiner mee af te sluiten, of wil je voor een ander feestelijk moment uitpakken met een bijzondere lekkernij, dan ben je bij Patagonias aan het juiste adres. ‘Vertel ons wat de smaakvoorkeuren zijn van bijvoorbeeld je gasten, of je gezin, en wij creëren een taart, cake of een combinatie aan lekkernijen, desserts of toetjes waar de persoonlijke smaak van iedereen aan bod komt,’ vertelt eigenaresse Nuria enthousiast. ‘Of vertel ons welke gerechten je gaat bereiden, en wij bedenken daar een passend aanbod bij.’

Ze vervolgt: ‘ We zien dat er veel vraag is naar kleinere hoeveelheden, waarbij er meer kan worden gevarieerd qua smaakbeleving. Variëren en combineren zijn dan ook voor de feestdagen de sleutelwoorden.’ Klanten kunnen taarten of ijstaarten geheel naar eigen wens samenstellen en is er behoefte om eerst te proeven, dan is Nuria je graag van dienst. En wie in zijn voedingspatroon rekening wil houden met het gebruik van suiker, zal blij zijn te vernemen dat Patagonias het percentage suiker met vijf procent heeft weten te reduceren. ‘Zo kun je toch genieten van lekker zoet,’ aldus Nuria.

Tienjarig bestaan
Afgelopen voorjaar bestond Patagonias tien jaar. Helaas kon er door corona geen feestje worden gevierd. Een gegeven dat Nuria erg spijtig vindt. Ze zegt: ‘We hadden graag met al onze klanten het glas geheven op ons jubileum. Daarom wil ik op deze wijze iedereen bedanken die ons ook het afgelopen jaar trouw is gebleven. Het is door corona een moeilijk jaar geweest voor iedereen, maar ik ben ontzettend dankbaar dat we zoveel steun hebben gekregen van onze klanten.’ Ze voegt er aan toe: ‘Ook het geweldige team medewerkers bij Patagonias ben ik dankbaar. We hebben het beste in elkaar naar boven weten te halen, en nog steeds, om door deze coronaperiode te komen.’

Patagonias, dat sinds kort ook een pop-up store heeft in het Stadshart, is dagelijks open. In Amstelveen wordt bezorgd via Uber Eats. Op zaterdag bezorgt Patagonias tevens in Amsterdam bestellingen op afspraak.

IJssalon Patagonias | Johannes Calvijnlaan 12 | Telefoon (020) 6400 422 | Whatsapp 06 18 38 72 74 | www.patagonias.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:51

Woningtekort Amstelveen: onderzoek naar opsplitsen woningen

Amstelveen - De Amstelveense coalitiepartners D66 en VVD willen het splitsen van woningen in Amstelveen onder voorwaarden mogelijk maken. Zij roepen het College van B en W (gevormd door VVD, D66 en PvdA) in een motie op om te onderzoeken of bestaande woningen die te groot zijn geworden voor de bewoner(s) kunnen worden gesplitst. Het is een van de oplossingen die moet bijdragen aan terugdringen van het tekort aan woningen binnen de gemeente.

Verkeer & Vervoer gisteren 19:28

Amstelveen gaat intensief controleren op Kazernepad (Zwarte Pad)

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen gaan de komende periode in samenwerking met de politie weer meer controles uitvoeren op het Kazernepad, de belangrijke en drukke fietsverbinding tussen Amstelveen Noord en Zuid, die in de volksmond ook wel Zwarte Pad wordt genoemd.

112 gisteren 13:24

Ongeval rotonde Waardhuizen: auto en scooter

Amstelveen - Op de rotonde Praam/Gondel/Willem Dreesweg tussen de wijken Waardhuizen en Middenhoven heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijder.

Wonen gisteren 10:23

Woonfraude in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar zijn in Amstelveen tot dusver 48 eigenaren van woningen aangeschreven in verband met het strijdig gebruik van die woningen. De gemeente zet sinds dit jaar (2021) nog steviger en structureel in op het tegengaan van woonfraude en het naleven van woonregels.

Sport gisteren 08:00

Activiteitenbegeleider, vraagbak en motivator

Amstelveen - Waar denk je aan bij het begrip ‘buurtsportcoach’? Vermoedelijk aan iemand die sportactiviteiten organiseert in de buurt. Dat klopt, maar een buurtsportcoach doet nog veel meer. Wist je bijvoorbeeld dat een buurtsportcoach kan helpen in de zoektocht naar een leuke sport die bij jou past? Of dat zij sportverenigingen kunnen helpen bij het begeleiden van hun trainers? De Buurtsportcoaches hebben als doel Amstelveners in beweging te krijgen én te houden. Schroom dus niet jouw vraag voor te leggen.