Team Patisserie Elzo Prenger [Foto: Anko Stoffels]

Patisserie Elzo Prenger gaat verbouwen

AMSTELVEEN – De bekende patisserie op de Amsterdamseweg, Patisserie Elzo Prenger, sluit vanaf 4 augustus de deuren. De zaak wordt volledig verbouwd en zal op vrijdag 1 september weer open zijn.

Verbeteren
Kwaliteit staat bij de patisserie voorop en dat is voor eigenaar Steve Bouman de reden om zijn zaak grondig te verbouwen. ‘We gaan er iets ontzettend moois van maken.’

Online bestellen tijdens verbouwing
Tijdens de verbouwing van 4 t/m 31 augustus kun je gewoon online bestellen via de website. En met de actiecode: verbouwen  krijg je maar liefst 10% korting. Steve: ‘Wij hopen op je begrip en zien je graag op 1 september bij ons in de vernieuwde winkel terug.’


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.