De verkeersituatie rond de A9 in Amstelveen.

Patty Brard hekelt verkeerssituatie bij A9/Stadshart Amstelveen na aanrijding

Amstelveen - Televisiediva Patty Brard hekelt de (gewijzigde) verkeerssituatie nabij de A9/Stadshart Amstelveen, nadat ze er woensdagmiddag betrokken raakte bij een aanrijding.

In verband met de werkzaamheden aan de A9 is de verkeersituatie momenteel anders dan anders. 'Wat een k * t verkeerssituatie bij het Stadshart Amstelveen. Je kon er eigenlijk op wachten!' schrijft Brard op Instagram Stories nadat ze gisteren tot haar schrik in aanrijding was gekomen met een andere auto.

Brard vertelt aan Shownieuws dat ze nog net het verkeerslicht had gehaald, maar vervolgens niet meer wist waar ze heen moest door de gewijzigde verkeerssituatie. Ook RTL Nieuws maakt melding van de aanrijding van Brard nabij de A9-afrit.

Brard neemt de schuld voor de botsing volledig op zich en heeft te doen met de bestuurster van de personenauto waar ze tegenop botste met haar opvallende panterkleurige auto. Brard biedt op Instagram haar excuses aan en is blij dat het alleen blikschade betreft. Niemand raakte gewond.

Klik op deze button om het item bij Shownieuws te bekijken


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:00

Samir ging viral op TikTok, Hypnose is zijn nieuwe single

Amstelveen - Samir (19) is geboren en getogen in Amstelveen en zit in 6VWO op het Keizer Karel College. In de zomer van 2022 ging hij op TikTok viral met zijn nummer Safari. Momenteel werkt hij hard aan zijn muziekcarrière en is zijn nieuwe single Hypnose half februari uitgekomen.

Winkels gisteren 09:00

WOW-effect: nieuwe winkel MADDOX in Stadshart

Amstelveen - Met de opening van een compleet nieuw filiaal in het Rembrandthof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft modewinkel MADDOX afgelopen maand een nieuwe bladzijde in het (familie-)boek opengeslagen. Eén van de laatste échte Amstelveense familiebedrijven in het Stadshart heeft een grote stap naar de toekomst gezet door de heren- en damesmodezaak samen te voegen. Het resultaat is een indrukwekkende en ruime, maar nog altijd prettige modezaak, met een uitgebalanceerde collectie trending modemerken.

Sport 1 mrt. 2024 15:17

College B&W Amstelveen gaat rennen

Amstelveen - Tussen de meer dan vijfduizend deelnemers aan de KPMG Lentemarathon Amstelveen, op 17 maart aanstaande, lopen ook vier leden van het College van B en W mee. Wethouders Floor Gordon, Adam Elzakalai, Frank Berkhout en burgemeester Tjapko Poppens lopen gezamenlijk de estafette-marathon.

Algemeen 1 mrt. 2024 10:45

De bouwers van de A9: Irien Remery

Amstelveen/Ouderkerk - De verbreding van de A9 bij Amstelveen en Ouderkerk (tussen knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht) kan niet zonder alle uitvoerders en andere bouwers die buiten aan het werk zijn. Een aantal van hen stellen we voor in de regelmatig terugkerende rubriek 'De bouwers van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht'. In deze aflevering stellen we Irien Remery voor. Irien deed aanvankelijk een opleiding voor lerares tekenen en handvaardigheid, maar belandde in de bouw en daar werkt ze inmiddels al 30 jaar (!) tot volle tevredenheid.