De verkeersituatie rond de A9 in Amstelveen.

Patty Brard hekelt verkeerssituatie bij A9/Stadshart Amstelveen na aanrijding

Amstelveen - Televisiediva Patty Brard hekelt de (gewijzigde) verkeerssituatie nabij de A9/Stadshart Amstelveen, nadat ze er woensdagmiddag betrokken raakte bij een aanrijding.

In verband met de werkzaamheden aan de A9 is de verkeersituatie momenteel anders dan anders. 'Wat een k * t verkeerssituatie bij het Stadshart Amstelveen. Je kon er eigenlijk op wachten!' schrijft Brard op Instagram Stories nadat ze gisteren tot haar schrik in aanrijding was gekomen met een andere auto.

Brard vertelt aan Shownieuws dat ze nog net het verkeerslicht had gehaald, maar vervolgens niet meer wist waar ze heen moest door de gewijzigde verkeerssituatie. Ook RTL Nieuws maakt melding van de aanrijding van Brard nabij de A9-afrit.

Brard neemt de schuld voor de botsing volledig op zich en heeft te doen met de bestuurster van de personenauto waar ze tegenop botste met haar opvallende panterkleurige auto. Brard biedt op Instagram haar excuses aan en is blij dat het alleen blikschade betreft. Niemand raakte gewond.

Klik op deze button om het item bij Shownieuws te bekijken


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:16

Amstelveen van voorheen (337)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 337 een oude foto van de Handweg.