Patty Brard moet bubbelbad Health City uit

Patty Brard moet bubbelbad Health City uit Foto: GoogleMaps

Amstelveen – Patty Brard heeft het bubbelbad van Health City in Amstelveen moeten verlaten omdat ze badkleding aan had. Bezoekers mogen in verband met de hygiëne alleen naakt in het bad plaatsnemen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Brard doet deze week in haar column in Weekend uitgebreid verslag van haar gedwongen vertrek uit het bubbelbad. Een andere vrouw zou haar ‘verraden’ hebben omdat ze met badkleding in het bubbelbad had plaatsgenomen.

Klacht

“Twee minuten later komt de ’sportschoolpolitie’ met het schaamrood op de kaken ons uit het bad manen, want er was een klacht binnengekomen dat wij badkleding droegen en wij moesten toch echt bloot”, schrijft Brard. De televisiepersoonlijkheid meldt ook dat het volgens de sauna-etiquette inderdaad als hygiënischer wordt gezien als je naakt in het bubbelbad gaat zitten omdat het vrijkomende zweet dan meteen verdampt in plaats van dat het in je badpak blijft zitten.

Brard is niet te spreken over de voorschriften. “Waarom doe je zoveel moeite om mij te verplichten in mijn nakie te lopen?”, schijft de voormalige zangeres van Luv. Ze laat verder weten dat ze voortaan alleen nog maar thuis in de stoomcabine en het bubbelbad stapt.


Reacties