GoogleMaps

Patty Brard moet bubbelbad Health City uit

Amstelveen – Patty Brard heeft het bubbelbad van Health City in Amstelveen moeten verlaten omdat ze badkleding aan had. Bezoekers mogen in verband met de hygiëne alleen naakt in het bad plaatsnemen.

Brard doet deze week in haar column in Weekend uitgebreid verslag van haar gedwongen vertrek uit het bubbelbad. Een andere vrouw zou haar ‘verraden’ hebben omdat ze met badkleding in het bubbelbad had plaatsgenomen.

Klacht

“Twee minuten later komt de ’sportschoolpolitie’ met het schaamrood op de kaken ons uit het bad manen, want er was een klacht binnengekomen dat wij badkleding droegen en wij moesten toch echt bloot”, schrijft Brard. De televisiepersoonlijkheid meldt ook dat het volgens de sauna-etiquette inderdaad als hygiënischer wordt gezien als je naakt in het bubbelbad gaat zitten omdat het vrijkomende zweet dan meteen verdampt in plaats van dat het in je badpak blijft zitten.

Brard is niet te spreken over de voorschriften. “Waarom doe je zoveel moeite om mij te verplichten in mijn nakie te lopen?”, schijft de voormalige zangeres van Luv. Ze laat verder weten dat ze voortaan alleen nog maar thuis in de stoomcabine en het bubbelbad stapt.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).