Conceptimpressie van Living UpMountain [Brockhoff Makelaars]

Penthouse bovenop Hudson’s Bay: 2,7 miljoen euro

AMSTELVEEN – Het penthouse dat onderdeel gaat uitmaken van het nieuwbouwproject Up Mountain in Stadshart Amstelveen (bovenop warenhuis Hudson’s Bay, oude V&D-gebouw) moet tussen de 2,7 en 2,85 miljoen euro gaan kosten. De koper van het optrekje kan straks hardlopen rond zijn penthouse, dat dakterrassen rondom krijgt.

Het voordeligste appartement in het woonproject Up Mountain is een 2-kamerappartement van 75m2 en kent een prijs van tussen de 425.000 en 475.000 euro, zo valt op de website van het project te lezen.

Penthouse
Het penthouse is onder andere voorzien van een eigen opgang (lift), een atrium, drie badkamers, een wellnessrumte, een gym en een muziekkamer.

Meer miljoenenappartementen
In het nieuwbouwproject wordt een flink aantal unieke miljoenenappartementen aangeboden, met een vanaf prijs van ruim 1 miljoen euro. Ook komen er bijvoorbeeld twaalf appartementen in de prijsrange 550.00-650.000 (105 m2, 3 kamers) en acht appartementen  in de range 800.000-900.000 euro (146m2, 4 kamers). Ook onder de 5 ton is er een aantal appartementen, ook al zijn die een stukje kleiner.

17 type woningen
In totaal worden er liefst 17 typen woningen (variërend in prijs van 425.000 tot 2.850.000 euro) gebouwd. Het project wordt gerealiseerd op de nieuwe parkeergarage van het warenhuis Hudson's Bay. De ontwikkelaar noemt het woonproject exclusief & excentriek.

Informatie
De prijzen van en informatie over alle 17 appartementen zijn te vinden op de website van Up Mountain (klik hier).


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 16:43

Ook financiële steun voor Amstelveens Poppentheater

Amstelveen - Het Amstelveens Poppentheater krijgt net als diverse andere culturele instellingen in Amstelveen een extra garantiesubsidie om door de huidige corona-periode heen te komen. Een bedrag van 42.000 euro (voor inkomstenderving en innovatie) moet het bij kinderen populaire theater de helpende hand bieden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:17

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Amstelveen - Cultuurcentrum VU Griffioen is gestart met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. In voorgaande jaren gebeurde dit altijd in april of mei. “Dit seizoen pakken we een hoop zaken net iets anders aan dan normaal”, aldus de Griffioen.

Verkeer & Vervoer 12 aug. 2020 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.