Owen van Pick Up Point AH Maalderij in Bovenkerk-Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Pick Up Point AH Maalderij wint aan populariteit

Amstelveen – Het recent geheel vernieuwde Albert Heijn-filiaal aan Maalderij in Bovenkerk bemerkt een flinke toename van het aantal klanten dat gebruik maakt van het speciale Pick Up Point, waarbij klanten online bestelde boodschappen op een door hen gewenst moment komen ophalen.

Druk, druk, druk! Het is geen geheim dat veel mensen steeds vaker moeite hebben om het traditionele ‘rondje boodschappen doen’ in hun planning in te passen. Voor hen biedt het enige Amstelveense AH Pick Up Point bij het grootste Albert Heijn-filiaal van Amstelveen, op bedrijventerrein Bovenkerk, uitkomst.

In een mum van tijd

Het Pick Up-principe is simpel en snel: het levert flink wat tijdwinst op. Je bestelt je producten eenvoudig online via www.ah.nl (hier kun je Pick Up Point AH Maalderij selecteren) en al je boodschappen worden door de AH-medewerkers van het Bovenkerkse filiaal keurig bij elkaar gezocht en klaargezet, waarop jij ze op het door jouw gewenste moment kan ophalen. Betalen kan uiteraard snel eenvoudig met pin. Speciaal voor pick-uppers zijn gereserveerde parkeerplekken pal bij de ingang gesitueerd, waardoor je in mum van tijd weer in je auto zit en huiswaarts kunt met je boodschappen. 

Alles onder 1 dak

‘Het Pick Up Point wint sterk aan populariteit,’ bevestigt de vriendelijke filiaalmanager Nico Bon. ‘Veel klanten hadden het Pick Up Point al ontdekt voor de zwaardere en grote boodschappen, maar nu ons assortiment sterk is uitgebreid, vooral met heel veel versproducten, wordt het steeds meer mainstream om pick-upboodschappen te doen. Het levert flinke tijdswinst op en het scheelt een hoop zoekwerk. Omdat ons vernieuwde filiaal echt alles onder 1 dak biedt, hoef je ook niet meer apart naar de speciaalzaak. Veel klanten ervaren dat als groot gemak’, zegt Bon, wijzend op het ongekende assortiment met talloze versproducten dat het vernieuwde AH-filiaal rijk is. Heb je besteld via Pick Up dan kan je ook nog even snel de winkel binnenlopen voor echte verse producten die je nog wilt toevoegen.

Service

‘We geven uiteraard volledige kwaliteitsgarantie en de service die onze klanten gewend zijn,’ zegt Bon. ‘Onze medewerker van het Pick Up Point (op de foto Owen, red.)  geeft de producten keurig verpakt mee en helpt eventueel ook om ze in de auto te zetten. Het Pick Up Point wordt bijzonder goed gewaardeerd. Mensen die weinig tijd hebben kan ik het ook echt aanraden, het is gewoon heel erg eenvoudig en je kan zelf kiezen in welk tijdsbestek je je boodschappen ophaalt.’

Wil jij ook gebruiken maken van het Pick Up Point bij Albert Heijn Maalderij in Bovenkerk? Klik hier voor meer informatie over AH Pick Up en kies voor Albert Heijn Maalderij Amstelveen.

(Advertorial)


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Algemeen gisteren 17:58

Maai Mei Niet: minder maaien, meer biodiversiteit

Amstelveen - Amstelveen doet mee aan de landelijke campagne ‘Maai Mei Niet’. Om de biodiversiteit te vergroten maait de gemeente de gehele maand mei bermen, bloemweiden en geselecteerde gazonstroken niet. Minder maaien zorgt voor meer bloemen en bijen.