Owen van Pick Up Point AH Maalderij in Bovenkerk-Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Pick Up Point AH Maalderij wint aan populariteit

Amstelveen – Het recent geheel vernieuwde Albert Heijn-filiaal aan Maalderij in Bovenkerk bemerkt een flinke toename van het aantal klanten dat gebruik maakt van het speciale Pick Up Point, waarbij klanten online bestelde boodschappen op een door hen gewenst moment komen ophalen.

Druk, druk, druk! Het is geen geheim dat veel mensen steeds vaker moeite hebben om het traditionele ‘rondje boodschappen doen’ in hun planning in te passen. Voor hen biedt het enige Amstelveense AH Pick Up Point bij het grootste Albert Heijn-filiaal van Amstelveen, op bedrijventerrein Bovenkerk, uitkomst.

In een mum van tijd

Het Pick Up-principe is simpel en snel: het levert flink wat tijdwinst op. Je bestelt je producten eenvoudig online via www.ah.nl (hier kun je Pick Up Point AH Maalderij selecteren) en al je boodschappen worden door de AH-medewerkers van het Bovenkerkse filiaal keurig bij elkaar gezocht en klaargezet, waarop jij ze op het door jouw gewenste moment kan ophalen. Betalen kan uiteraard snel eenvoudig met pin. Speciaal voor pick-uppers zijn gereserveerde parkeerplekken pal bij de ingang gesitueerd, waardoor je in mum van tijd weer in je auto zit en huiswaarts kunt met je boodschappen. 

Alles onder 1 dak

‘Het Pick Up Point wint sterk aan populariteit,’ bevestigt de vriendelijke filiaalmanager Nico Bon. ‘Veel klanten hadden het Pick Up Point al ontdekt voor de zwaardere en grote boodschappen, maar nu ons assortiment sterk is uitgebreid, vooral met heel veel versproducten, wordt het steeds meer mainstream om pick-upboodschappen te doen. Het levert flinke tijdswinst op en het scheelt een hoop zoekwerk. Omdat ons vernieuwde filiaal echt alles onder 1 dak biedt, hoef je ook niet meer apart naar de speciaalzaak. Veel klanten ervaren dat als groot gemak’, zegt Bon, wijzend op het ongekende assortiment met talloze versproducten dat het vernieuwde AH-filiaal rijk is. Heb je besteld via Pick Up dan kan je ook nog even snel de winkel binnenlopen voor echte verse producten die je nog wilt toevoegen.

Service

‘We geven uiteraard volledige kwaliteitsgarantie en de service die onze klanten gewend zijn,’ zegt Bon. ‘Onze medewerker van het Pick Up Point (op de foto Owen, red.)  geeft de producten keurig verpakt mee en helpt eventueel ook om ze in de auto te zetten. Het Pick Up Point wordt bijzonder goed gewaardeerd. Mensen die weinig tijd hebben kan ik het ook echt aanraden, het is gewoon heel erg eenvoudig en je kan zelf kiezen in welk tijdsbestek je je boodschappen ophaalt.’

Wil jij ook gebruiken maken van het Pick Up Point bij Albert Heijn Maalderij in Bovenkerk? Klik hier voor meer informatie over AH Pick Up en kies voor Albert Heijn Maalderij Amstelveen.

(Advertorial)


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 14:14

Mogelijk opnieuw uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen voert de komende 2,5 week nieuwe parkeerdrukmetingen uit in een aantal gebieden die grenzen aan wijken waar nu al betaald parkeren geldt. Als blijkt dat de parkeerdruk te hoog is kan ook in deze gebieden betaald parkeren met vergunning worden ingevoerd. 

Wonen vandaag 13:00

Thuis bij André en Annemieke

Amstelveen - Waarom voelt iemand zich thuis in zijn woon- of werkomgeving? In een reeks artikelen spreken we met Amstelveners in hun eigen interieurs. In dit eerste artikel zijn we welkom in de prachtige stadsvilla van André en Annemieke.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:57

Amstelveen van voorheen (283)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 283 een oude kiek van de Mr. Rendorplaan in de wijk Elsrijk West.