Owen van Pick Up Point AH Maalderij in Bovenkerk-Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Pick Up Point AH Maalderij wint aan populariteit

Amstelveen – Het recent geheel vernieuwde Albert Heijn-filiaal aan Maalderij in Bovenkerk bemerkt een flinke toename van het aantal klanten dat gebruik maakt van het speciale Pick Up Point, waarbij klanten online bestelde boodschappen op een door hen gewenst moment komen ophalen.

Druk, druk, druk! Het is geen geheim dat veel mensen steeds vaker moeite hebben om het traditionele ‘rondje boodschappen doen’ in hun planning in te passen. Voor hen biedt het enige Amstelveense AH Pick Up Point bij het grootste Albert Heijn-filiaal van Amstelveen, op bedrijventerrein Bovenkerk, uitkomst.

In een mum van tijd

Het Pick Up-principe is simpel en snel: het levert flink wat tijdwinst op. Je bestelt je producten eenvoudig online via www.ah.nl (hier kun je Pick Up Point AH Maalderij selecteren) en al je boodschappen worden door de AH-medewerkers van het Bovenkerkse filiaal keurig bij elkaar gezocht en klaargezet, waarop jij ze op het door jouw gewenste moment kan ophalen. Betalen kan uiteraard snel eenvoudig met pin. Speciaal voor pick-uppers zijn gereserveerde parkeerplekken pal bij de ingang gesitueerd, waardoor je in mum van tijd weer in je auto zit en huiswaarts kunt met je boodschappen. 

Alles onder 1 dak

‘Het Pick Up Point wint sterk aan populariteit,’ bevestigt de vriendelijke filiaalmanager Nico Bon. ‘Veel klanten hadden het Pick Up Point al ontdekt voor de zwaardere en grote boodschappen, maar nu ons assortiment sterk is uitgebreid, vooral met heel veel versproducten, wordt het steeds meer mainstream om pick-upboodschappen te doen. Het levert flinke tijdswinst op en het scheelt een hoop zoekwerk. Omdat ons vernieuwde filiaal echt alles onder 1 dak biedt, hoef je ook niet meer apart naar de speciaalzaak. Veel klanten ervaren dat als groot gemak’, zegt Bon, wijzend op het ongekende assortiment met talloze versproducten dat het vernieuwde AH-filiaal rijk is. Heb je besteld via Pick Up dan kan je ook nog even snel de winkel binnenlopen voor echte verse producten die je nog wilt toevoegen.

Service

‘We geven uiteraard volledige kwaliteitsgarantie en de service die onze klanten gewend zijn,’ zegt Bon. ‘Onze medewerker van het Pick Up Point (op de foto Owen, red.)  geeft de producten keurig verpakt mee en helpt eventueel ook om ze in de auto te zetten. Het Pick Up Point wordt bijzonder goed gewaardeerd. Mensen die weinig tijd hebben kan ik het ook echt aanraden, het is gewoon heel erg eenvoudig en je kan zelf kiezen in welk tijdsbestek je je boodschappen ophaalt.’

Wil jij ook gebruiken maken van het Pick Up Point bij Albert Heijn Maalderij in Bovenkerk? Klik hier voor meer informatie over AH Pick Up en kies voor Albert Heijn Maalderij Amstelveen.

(Advertorial)


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.

Kunst & Cultuur vandaag 08:50

Corona-crisis zet voortbestaan Platform C op het spel; extra injectie van 270.000 euro

Amstelveen - Door de coronamaatregelen is Platform C, het samenwerkingsverband tussen de Muziek en Dansschool, Volksuniversiteit Amstelland en de Kunstuitleen Amstelveen, financieel in nog zwaarder weer terechtgekomen. Om de continuïteit van de organisatie te waarborgen en het aanbod coronabestendig te maken, is het College van B en W bereid een garantiesubsidie te verstrekken van 270.000 euro.

Kunst & Cultuur gisteren 16:30

Schouwburg Amstelveen kan letterlijk het dak op

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen wil de start van het nieuwe culturele seizoen begin september op bijzondere wijze van start laten gaan met een uniek buitenevenement op het dak van de Schouwburg-parkeergarage in het Stadshart. De gemeente juicht het initiatief toe en heeft aangegeven het evenement financieel te steunen.

Evenementen & Activiteiten gisteren 15:37

Amsteldijk scoort met nieuw zaterdagavonduitje

Amstelveen – Golf Amsteldijk in Amstelveen heeft met een speciaal zaterdagavonduitje op het golfpark een behoorlijke hit te pakken, die nog het meest te vergelijken is met de sfeer van een avondje bowlen, maar dan in de buitenlucht.

Algemeen gisteren 10:54

Corona-coulance voor snelheidsmaniak Beneluxbaan: rijbewijs eerder terug

Amstelveen - Een man die dreigde zijn baan/inkomsten en koophuis kwijt te raken nadat zijn rijbewijs was ingevorderd na een extreme snelheidsovertreding bij wegwerkzaamheden op de Beneluxbaan in Amstelveen dit voorjaar, blijkt van de rechter zijn rijbewijs 3 maanden eerder te hebben teruggekregen.