Owen van Pick Up Point AH Maalderij in Bovenkerk-Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Pick Up Point AH Maalderij wint aan populariteit

Amstelveen – Het recent geheel vernieuwde Albert Heijn-filiaal aan Maalderij in Bovenkerk bemerkt een flinke toename van het aantal klanten dat gebruik maakt van het speciale Pick Up Point, waarbij klanten online bestelde boodschappen op een door hen gewenst moment komen ophalen.

Druk, druk, druk! Het is geen geheim dat veel mensen steeds vaker moeite hebben om het traditionele ‘rondje boodschappen doen’ in hun planning in te passen. Voor hen biedt het enige Amstelveense AH Pick Up Point bij het grootste Albert Heijn-filiaal van Amstelveen, op bedrijventerrein Bovenkerk, uitkomst.

In een mum van tijd

Het Pick Up-principe is simpel en snel: het levert flink wat tijdwinst op. Je bestelt je producten eenvoudig online via www.ah.nl (hier kun je Pick Up Point AH Maalderij selecteren) en al je boodschappen worden door de AH-medewerkers van het Bovenkerkse filiaal keurig bij elkaar gezocht en klaargezet, waarop jij ze op het door jouw gewenste moment kan ophalen. Betalen kan uiteraard snel eenvoudig met pin. Speciaal voor pick-uppers zijn gereserveerde parkeerplekken pal bij de ingang gesitueerd, waardoor je in mum van tijd weer in je auto zit en huiswaarts kunt met je boodschappen. 

Alles onder 1 dak

‘Het Pick Up Point wint sterk aan populariteit,’ bevestigt de vriendelijke filiaalmanager Nico Bon. ‘Veel klanten hadden het Pick Up Point al ontdekt voor de zwaardere en grote boodschappen, maar nu ons assortiment sterk is uitgebreid, vooral met heel veel versproducten, wordt het steeds meer mainstream om pick-upboodschappen te doen. Het levert flinke tijdswinst op en het scheelt een hoop zoekwerk. Omdat ons vernieuwde filiaal echt alles onder 1 dak biedt, hoef je ook niet meer apart naar de speciaalzaak. Veel klanten ervaren dat als groot gemak’, zegt Bon, wijzend op het ongekende assortiment met talloze versproducten dat het vernieuwde AH-filiaal rijk is. Heb je besteld via Pick Up dan kan je ook nog even snel de winkel binnenlopen voor echte verse producten die je nog wilt toevoegen.

Service

‘We geven uiteraard volledige kwaliteitsgarantie en de service die onze klanten gewend zijn,’ zegt Bon. ‘Onze medewerker van het Pick Up Point (op de foto Owen, red.)  geeft de producten keurig verpakt mee en helpt eventueel ook om ze in de auto te zetten. Het Pick Up Point wordt bijzonder goed gewaardeerd. Mensen die weinig tijd hebben kan ik het ook echt aanraden, het is gewoon heel erg eenvoudig en je kan zelf kiezen in welk tijdsbestek je je boodschappen ophaalt.’

Wil jij ook gebruiken maken van het Pick Up Point bij Albert Heijn Maalderij in Bovenkerk? Klik hier voor meer informatie over AH Pick Up en kies voor Albert Heijn Maalderij Amstelveen.

(Advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten gisteren 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.