Jaap Maars

Pinoké haalt Argentijnse wereldtopper naar Amstelveen

Amstelveen - Agustin Mazzilli hockeyt komend seizoen in Amstelveen. De Argentijnse international won tijdens de Olympische Spelen van 2016 in het Brazilaanse Rio de Janeiro nog goud met zijn geboorteland.

Mazzilli speelde 186 keer voor het Argentijnse elftal. De 28-jarige aanvaller hockeyde het afgelopen seizoen voor Oranje Rood en heeft bij Pinoké een contract voor twee jaar getekend.

Blij

‘Agustin is een speler van wereldklasse, dus wij zijn blij met zijn komst’, zegt commissaris tophockey Michiel Hilders vandaag op de website van Pinoké. ‘Onze jongere spelers kunnen zich komend seizoen optrekken aan meerdere internationale toppers.’

Eerder werd al bekend dat de Nieuw-Zeelandse internationals Marcus Child en Jake Smith en de Belgische international Alexander Hendrickx komend seizoen bij Pinoké zullen gaan hockeyen. Daarnaast zullen de uit de A1 afkomstige Hugo van Reeken en Pepijn Scheen de selectie van coach Jesse Mahieu gaan versterken.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.