Pizza Maffia in Amstelveen

Pizza Maffia in Amstelveen Foto: pixabay.com

Amstelveen - Het Amstelveense bedrijf Digital Wizards heeft een nieuwe eten-bestelsite ontwikkeld, waarbij restauranthouders géén commissie hoeven te betalen. 


- Lees verder onder deze advertentie -

'Pizza Maffia', zoals de site heet, moet het antwoord zijn op de alsmaar stijgende commissies die (Amstelveense) horecaondernemers moeten afstaan aan de grote Nederlandse bestelsites. Het Amstelveense bedrijf Digital Wizards werd eerder dit jaar genomineerd voor de publieksprijs van de Ondernemer van het Jaar-verkiezing 2019-2020.

Dominante marktleiders
'Verschillende bezorgservices vragen torenhoge commissie-percentages', stelt Digital Wizards in een persbericht. 'Veel Amstelveense restauranthouders zitten klem, omdat ze zó afhankelijk zijn geworden van de huidige bezorgservices als Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats. Men spreekt zelfs van maffia-paktijken,' vertelt oprichter Hans Boersma tevens oprichter van internetbureau Digital Wizards. "En daar moet een einde aan komen. Pizza Maffia is het antwoord op de manier waarop het nu gaat. Het wordt hoog tijd dat restauranthouders weer uit de wurggreep van deze dominante marktleiders komen."

Zowel lokaal als landelijk
Boersma wil de komende maanden stad voor stad gaan aansluiten op Pizza Maffia. In Amstelveen zijn de eerste 40 ondernemers al aangemeld. Ook grote landelijke ketens als Domino’s Pizza, New York Pizza en Sparerib Express zijn vertegenwoordigd op Pizza Maffia. Aanmelden is gratis, de enige voorwaarde is dat restauranthouders zelf hun menukaart en openingstijden updaten. Er zijn inmiddels al een paar honderd restaurants bij Pizza Maffia aangemeld. 

Doneerknop
"We hebben het platform met ons bureau Digital Wizards opgezet, zonder dat we er iets aan verdienen. De afgelopen 2,5 maand hebben we meer dan 500 uur gestoken in dit nieuwe platform. We hebben nog veel wensen, waaronder een betaalmodule, zodat mensen ook direct op Pizza Maffia kunnen bestellen. Op de website staat nu ook een doneerknop, waarmee we 7000 euro willen ophalen. “Met dat geld kunnen we de betaalmodule financieren", aldus Boersma. 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties