Plan voor nieuwe appartementen boven winkelcentrum Middenhoven

Plan voor nieuwe appartementen boven winkelcentrum Middenhoven Foto: Winkelcentrum Middenhoven in Amstelveen Zuid.

Amstelveen – Er bestaan vergevorderde plannen om boven(op) winkelcentrum Middenhoven in Amstelveen Zuid nieuwe appartementen te realiseren.


- Lees verder onder deze advertentie -

Het gaat om 16 appartementen in totaal, waarvan de helft in een nieuwe verdieping bovenop het winkelcentrum moeten worden gerealiseerd. Voor de andere acht dienen de leegstaande kantoorruimtes boven de winkels (aan de voorzijde) getransformeerd te worden.

Aanvraag ingediend

Een woordvoerder van de gemeente bevestigt dat er inmiddels een aanvraag is ingediend voor een vergunning: ‘We verwachten dat het college van B en W in juli de ontwerp-omgevingsvergunning kan behandelen waar eventuele zienswijzen voor ingediend kunnen worden.’

Vrije huursector

De bouw zal niet eerder dan het eerste kwartaal 2019 van start gaan. De gemeente meldt desgevraagd ook dat de appartementen in de categorie vrije huursector gaan vallen. Gemeente Amstelveen heeft omde bouw mogelijk te maken een overeenkomst kostenverhaal gesloten met Hoorne Vastgoed, dat exploitant is van Winkelcentrum Middenhoven.


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.