De nieuwe naam Platform C werd vandaag bekend gemaakt. [Beeld: Platform C]

'Platform C' nieuwe naam culturele instellingen Amstelveen

AMSTELVEEN - Vandaag is de nieuwe naam van drie gefuseerde culturele instellingen aan het Stadsplein in Amstelveen (Muziek- en Dansschool Amstelveen, Volksuniversiteit Amstelland en Kunstuitleen Amstelveen) bekend gemaakt: de instellingen gaan verder onder de naam Platform C. 

De nieuwe naam werd vanmiddag bekend gemaakt door wethouder Maaike Veeningen (Cultuur, D66) en Marcel Jansen (directeur Platform C) tijdens de open dag die vandaag wordt gehouden.

Hotspot
De Muziek- en Dansschool Amstelveen, Volksuniversiteit Amstelland en de Kunstuilteen Amstelveen hebben de handen ineengeslagen en gaan dus voortaan door het leven onder de nieuwe naam, als de culturele hotspot van Amstelveen. Klik hier voor de Facebook-pagina van Platform C.

C
De C staat voor cultuur, creativiteit en communicatie. ‘Door het bundelen van onze krachten hopen we groter en sterker te worden’, zo sprak de nieuwe directeur Marcel Jansen (voorheen directeur van Muziek- en Dansschool Amstelveen) al. KLIK HIER.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport gisteren 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca 18 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.