Plemper vertrekt naar amateurs van Ajax

AMSTELVEEN – De 22-jarige Tim Plemper gaat Roda’23 verlaten. De huidige topscorer van het eerste zondagsteam van de club uit Bovenkerk vertrekt naar de amateurs van Ajax.

Plemper doet het dit seizoen uitstekend en maakte tot nu toe al 24 doelpunten in de competitie. Mede dankzij de productie van de spits staat Roda’23 momenteel met twee punten achterstand op SDZ op de tweede plek in de derde klasse C. Er zijn nog vier reguliere competitiewedstrijden te gaan.

Promoveren

Roda’23 meldt op zijn website dat Plemper de club gaat verlaten en kiest voor Ajax. De aanvaller zal er gedurende de rest van het seizoen uiteraard alles aan doen om met zijn huidige club nog te promoveren naar de tweede klasse. Roda’23 speelt komende zondag om 14.00 uur uit tegen De Kennemers.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.