Wilfred Mooij

Plezier op je werk in Ouderkerk

Wilfred Mooij is financieel planner bij Geijsel Kroon, gevestigd aan Hoger Einde Noord 31 in Ouderkerk aan de Amstel. Wilfred geeft lezers van AmstelveenZ tips en adviezen over onder meer verzekeringen. 

Wie wil er nou bij een verzekeringsadviseur werken? Niemand, totdat men begrijpt wat we doen. Want wat we doen is hartstikke leuk en geeft enorme voldoening, maar onbekend maakt onbemind.

Maar wat doen we dan precies in dat mooie pand aan het water naast de brug over de Amstel en inmiddels ook in Beverwijk. Daar adviseren we inmiddels bijna 20.000 relaties, voornamelijk over hun verzekeringen. Maar ook voor de hypotheek, makelaardij en je pensioen kun je bij ons terecht.

Wij zoeken niet die snelle handtekening, maar zijn op zoek naar langdurige vertrouwensrelaties met onze cliënten. En dat lijkt inmiddels aardig te lukken. De missie van Geijsel Kroon is dat wij, lifetime, uw adviseur willen zijn met totale finannciële dienstverlening. Wij willen het graag G.O.E.D. doen. En die letters staan voor Gedreven, Onafhankelijk, Eerlijk en Deskundig.

Dat zijn geen holle woorden, want een werknemer die dit niet in zijn doen en laten onderschrijft past niet bij ons. Maar mede daarom hebben wij inmiddels zo’n hecht team van loyale medewerkers. En ook dat is dan weer prettig voor onze relaties. In 2020 bestaat Geijsel Kroon 50 jaar en uiteraard zullen we daar aandacht aan besteden.

Ongeveer 2000 van onze relaties hebben een eigen bedrijf. Graag verzekeren wij dan zowel het bedrijf als het gezin. Daarbij voorkomen wij dan dubbele verzekeringen en hiaten. En omdat wij onze werkzaamheden zoveel als mogelijk automatiseren hebben wij nog steeds alle tijd voor een persoonlijk gesprek, dat vinden wij enorm belangrijk. Als wij weer eens iets hebben geautomatiseerd, kunnen wij dat net zo goed online zetten. Hierdoor zijn inmiddels de volgende websites ontstaan; ZorgverzekeringWijzer.nl, AOVergelijken.nl en OTUA.nl.

Aanvulling

Juist om die kwaliteit ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen zijn wij doorlopend op zoek naar aanvulling van ons team met nieuwe medewerkers met de juiste mentaliteit en leervermogen. Lang niet iedereen is geschikt om bij Geijsel Kroon te kunnen functioneren. Wij zoeken medewerkers die pas tevreden zijn als de klant G.O.E.D. geadviseerd en tevreden is.

Als je jezelf hierin herkent zitten je 30 collega’s met smart op je te wachten. Wij hebben momenteel namelijk verschillende vacatures. Uit ervaring weten wij dat wij mensen met een goed leervermogen van buiten de verzekeringsbranche ook G.O.E.D. kunnen opleiden, dus vakkennis is wel gewenst, maar bij een goed leervermogen geen vereiste.

Wilfred Mooij, financieel planner


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.