Wilfred Mooij

Plezier op je werk in Ouderkerk

Wilfred Mooij is financieel planner bij Geijsel Kroon, gevestigd aan Hoger Einde Noord 31 in Ouderkerk aan de Amstel. Wilfred geeft lezers van AmstelveenZ tips en adviezen over onder meer verzekeringen. 

Wie wil er nou bij een verzekeringsadviseur werken? Niemand, totdat men begrijpt wat we doen. Want wat we doen is hartstikke leuk en geeft enorme voldoening, maar onbekend maakt onbemind.

Maar wat doen we dan precies in dat mooie pand aan het water naast de brug over de Amstel en inmiddels ook in Beverwijk. Daar adviseren we inmiddels bijna 20.000 relaties, voornamelijk over hun verzekeringen. Maar ook voor de hypotheek, makelaardij en je pensioen kun je bij ons terecht.

Wij zoeken niet die snelle handtekening, maar zijn op zoek naar langdurige vertrouwensrelaties met onze cliënten. En dat lijkt inmiddels aardig te lukken. De missie van Geijsel Kroon is dat wij, lifetime, uw adviseur willen zijn met totale finannciële dienstverlening. Wij willen het graag G.O.E.D. doen. En die letters staan voor Gedreven, Onafhankelijk, Eerlijk en Deskundig.

Dat zijn geen holle woorden, want een werknemer die dit niet in zijn doen en laten onderschrijft past niet bij ons. Maar mede daarom hebben wij inmiddels zo’n hecht team van loyale medewerkers. En ook dat is dan weer prettig voor onze relaties. In 2020 bestaat Geijsel Kroon 50 jaar en uiteraard zullen we daar aandacht aan besteden.

Ongeveer 2000 van onze relaties hebben een eigen bedrijf. Graag verzekeren wij dan zowel het bedrijf als het gezin. Daarbij voorkomen wij dan dubbele verzekeringen en hiaten. En omdat wij onze werkzaamheden zoveel als mogelijk automatiseren hebben wij nog steeds alle tijd voor een persoonlijk gesprek, dat vinden wij enorm belangrijk. Als wij weer eens iets hebben geautomatiseerd, kunnen wij dat net zo goed online zetten. Hierdoor zijn inmiddels de volgende websites ontstaan; ZorgverzekeringWijzer.nl, AOVergelijken.nl en OTUA.nl.

Aanvulling

Juist om die kwaliteit ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen zijn wij doorlopend op zoek naar aanvulling van ons team met nieuwe medewerkers met de juiste mentaliteit en leervermogen. Lang niet iedereen is geschikt om bij Geijsel Kroon te kunnen functioneren. Wij zoeken medewerkers die pas tevreden zijn als de klant G.O.E.D. geadviseerd en tevreden is.

Als je jezelf hierin herkent zitten je 30 collega’s met smart op je te wachten. Wij hebben momenteel namelijk verschillende vacatures. Uit ervaring weten wij dat wij mensen met een goed leervermogen van buiten de verzekeringsbranche ook G.O.E.D. kunnen opleiden, dus vakkennis is wel gewenst, maar bij een goed leervermogen geen vereiste.

Wilfred Mooij, financieel planner


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:58

Handhaving Amstelveen op scherp: 'Morgen wordt een spannende dag'

Amstelveen - De gemeentelijke dienst Handhaving kijkt met gezonde spanning uit naar morgen (1 juni) als ook in Amstelveen de horeca weer open mag. De handhavers staan op scherp en houden morgen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Politiek vandaag 10:20

VVD: 'Islamitische school in Amstelveen verspilling belastinggeld'

Amstelveen - Een meerderheid van de Amstelveense gemeenteraad heeft besloten het beroep bij de Raad van State, tegen de vestiging van een islamitische school in Amstelveen door stichting SIO-NH, te steunen. Ook de VVD steunt de beroepszaak, laat de partij in een persbericht weten.

Politiek gisteren 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek gisteren 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer 29 mei 2020 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.