Wilfred Mooij

Plezier op je werk in Ouderkerk

Wilfred Mooij is financieel planner bij Geijsel Kroon, gevestigd aan Hoger Einde Noord 31 in Ouderkerk aan de Amstel. Wilfred geeft lezers van AmstelveenZ tips en adviezen over onder meer verzekeringen. 

Wie wil er nou bij een verzekeringsadviseur werken? Niemand, totdat men begrijpt wat we doen. Want wat we doen is hartstikke leuk en geeft enorme voldoening, maar onbekend maakt onbemind.

Maar wat doen we dan precies in dat mooie pand aan het water naast de brug over de Amstel en inmiddels ook in Beverwijk. Daar adviseren we inmiddels bijna 20.000 relaties, voornamelijk over hun verzekeringen. Maar ook voor de hypotheek, makelaardij en je pensioen kun je bij ons terecht.

Wij zoeken niet die snelle handtekening, maar zijn op zoek naar langdurige vertrouwensrelaties met onze cliënten. En dat lijkt inmiddels aardig te lukken. De missie van Geijsel Kroon is dat wij, lifetime, uw adviseur willen zijn met totale finannciële dienstverlening. Wij willen het graag G.O.E.D. doen. En die letters staan voor Gedreven, Onafhankelijk, Eerlijk en Deskundig.

Dat zijn geen holle woorden, want een werknemer die dit niet in zijn doen en laten onderschrijft past niet bij ons. Maar mede daarom hebben wij inmiddels zo’n hecht team van loyale medewerkers. En ook dat is dan weer prettig voor onze relaties. In 2020 bestaat Geijsel Kroon 50 jaar en uiteraard zullen we daar aandacht aan besteden.

Ongeveer 2000 van onze relaties hebben een eigen bedrijf. Graag verzekeren wij dan zowel het bedrijf als het gezin. Daarbij voorkomen wij dan dubbele verzekeringen en hiaten. En omdat wij onze werkzaamheden zoveel als mogelijk automatiseren hebben wij nog steeds alle tijd voor een persoonlijk gesprek, dat vinden wij enorm belangrijk. Als wij weer eens iets hebben geautomatiseerd, kunnen wij dat net zo goed online zetten. Hierdoor zijn inmiddels de volgende websites ontstaan; ZorgverzekeringWijzer.nl, AOVergelijken.nl en OTUA.nl.

Aanvulling

Juist om die kwaliteit ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen zijn wij doorlopend op zoek naar aanvulling van ons team met nieuwe medewerkers met de juiste mentaliteit en leervermogen. Lang niet iedereen is geschikt om bij Geijsel Kroon te kunnen functioneren. Wij zoeken medewerkers die pas tevreden zijn als de klant G.O.E.D. geadviseerd en tevreden is.

Als je jezelf hierin herkent zitten je 30 collega’s met smart op je te wachten. Wij hebben momenteel namelijk verschillende vacatures. Uit ervaring weten wij dat wij mensen met een goed leervermogen van buiten de verzekeringsbranche ook G.O.E.D. kunnen opleiden, dus vakkennis is wel gewenst, maar bij een goed leervermogen geen vereiste.

Wilfred Mooij, financieel planner


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:48

D66 pleit voor inzet energiecoaches in Amstelveen

Amstelveen - D66 Amstelveen vindt dat Amstelveen 'energiecoaches' moet gaan inzetten, die wijkbewoners op vrijwillige basis gaan adviseren over energiegebruik, energiebesparing en energieopwekking.  

Beauty & Mode vandaag 11:38

Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

112 vandaag 08:23

Twee gewonden bij scooterongeval Oranjebaan

Amstelveen - Bij een ongeval met een scooter op het fietspad van de Oranjebaan, ter hoogte van de Bankrasweg, zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. 

112 gisteren 21:01

Aanhouding na botsing tussen fietser en scooter op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan zijn maandagavond een (snor-)scooter en een fietser in aanrijding gekomen. De ter plaatse gekomen politie hield een van de betrokken aan omdat hij een politie-agent beledigde en onder invloed verkeerde.

Politiek gisteren 17:01

Modulaire schoolgebouwen zijn de toekomst volgens GroenLinks

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen ziet kansen om modulair bouwen door te voeren voor komende onderwijsbouwprojecten in Amstelveen. 'Met modulair bouwen kan je flexibeler, duurzamer en op een circulaire wijze schoolgebouwen realiseren.'

Evenementen & Activiteiten gisteren 16:32

Streep door Kerstsamenzang en Kerstloop in Amstelveen

Amstelveen - Door de coronacrisis zal er dit jaar geen Kerstsamenzang worden gehouden op het Dorpsplein in Amstelveen. Ook de traditionele Kerstloop in Bovenkerk is uit voorzorg gecancelled.